EZO

5 csillagjegy, aki képes bosszút állni az exén

Vannak, akik képtelenek elengedni a sérelmeiket. Lássuk, kik azok a csillagjegyek, akikkel jobb, ha vigyázol, mert bosszúra éhesek.

Vannak bosszúálló csillagjegyek, akik biztos, hogy megtalálják a módját, hogyan keserítsék meg az életed, ha elhagyod őket. Nem csak ebben profik, ők azok, akik még a pénztárcádat is képesek kiüríteni. Úgy gondolják, hogy nem hagyják a dolgokat a sorsra, kezükbe veszik az irányítást. Ők a bosszúálló csillagjegyek:

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Shutterstock

Bika

Heves vérmérsékletűek, de nagyon konzervatívak és tisztelik a hagyományokat. Amikor szerelmesek, mindent megtesznek a másikért. Nagyon földhözragadtak, de ha valaki elhagyja őket, azt képesek személyes sértésnek venni. Ha betelik a másik félnél a pohár, azt nem is értik. Ilyenkor hirtelen haragúak, és nincs bocsánat! Tuti, hogy bosszúért kiáltanak!

Oroszlán

Híresen büszkék, így az árulás nagyon ki tudja hozni őket a sodrukból. A kapcsolat vége után sem felejtenek, és nehezen bocsátanak meg. Ha behúzol egyet az egójuknak, akkor egész hadjáratot képesek ellened indítani. Tuti nem hagyják szó nélkül, nem jó az exüknek lenni, megtanítják a leckét, az biztos!

Mérleg

Az ebben a jegyben született emberek annyira az egyensúly hívei és nagy az igazságérzetük, hogy ha kibillented őket és csalódást okozol nekik a szerelemben, akkor aztán megmutatják neked is, hogy mi a mérleg másik serpenyője! Ha összetöröd a szívüket, úgy megbüntetnek, hogy azzal pokollá teszik az életed.

Skorpió

Kizárt, hogy kimaradjanak ebből a listából a Skorpiók. Ha bármit hazudtál nekik vagy éppen megcsaltál egy Skorpiót, akkor neked véged! Már most borítékolhatod. Nagyon profik, megvárják a megfelelő alkalmat, akkor szúrják a fullánkjaikat és oda, ahol az a legjobban fáj. Híresek a hirtelen pusztító érzéseikről.

Bak

Nagyon könyörtelenek is tudnak lenni a Bakok. Vannak, akiknek soha nem bocsátanak meg. Ha megpróbálsz az érzelmeikkel játszani vagy csak simán elhagyod őket, nagy okot szolgáltatsz arra, hogy odacsapjanak. Legnagyobb fegyverük a hideg távolságtartás, a nyers modor. Az exükkel szemben tuti valamit forralnak, ha nem is látszik meg rajtuk. Évekig képesek vissza-visszamenni a múltba, és ismét kitalálni valami bosszantót.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?