EZO

Követi a Vénusz a napot: Két kivételes csillagjegy számára így köszönt be a nem várt szerelem

Az asztrológia szerint ezen a különleges napon alaposan bemozdulnak a szerelem-energiák, mindenki érezni fogja a változást. De két csillagjegy életében igazi romantikus sorsfordulat következhet be...
  • Szerző:

Az asztrológia különleges időszak kezdetét ígéri március 21-re: ezen a napon 21:15-kor a Vénusz a Napot követve belép a Kos csillagjegy területére, és a szeretetenergiák megsokszorozódnak. Életöröm, alkotási vágy, életszeretet rezeg majd a levegőben, most érdemes kiélvezni az apró és nagy örömöket, lehetőségekre igent mondani, táncolni, nevetni, szeretni!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Párhoroszkóp 01

Fotó: Pixabay.com

Ám a Vénusz a szerelem bolygója is, így sokak életében központi szereplő lesz a párkapcsolat. Nem csoda, hogy a különleges bolygóegyüttállással a szerelem is meghatványozódik: két csillagjegy szülötteinek pedig érdemes nyitott szemmel is járniuk, hiszen könnyen lehet, hogy a napokban megtalálják életük párját.

Fotó: Pixabay.com

A Kos jegyűek számára elég nehezen indult ez a hónap, hiszen az elején rengeteg nehézséggel találkoztak, sok belső és külső konfliktushelyzet adódott az életükben. Most azonban a Vénusz-Nap együttállással hatalmas fordulatra számíthatnak. Ha hűek maradnak önmagukhoz, és képesek a nagy zűrzavarban tisztán látni, no meg szeretni önmagukat, hatalmas belső lelki békére találnak. Az asztrológia szerint fellélegezhetnek az elkövetkező időszakban, a lelki békéjük helyreáll, és végre olyan, régen vágyott dolgokba is belefognak, amit eddig halogattak. Mivel harmóniába kerülnek önmagukkal, sokkal erősebb lesz a vonzerejük mások felé; és bizony, ez az ellenkező nem tagjait sem hagyja hidegen! Az önmagával megbékélt kos olyan partnert vonz magához, aki tökéletesen passzol a legbelső énjéhez; és így könnyen lehet, hogy megtalálja élete párját.

Fotó: Pixabay.com

A Szüzekre kemény leckét szabott ez a hónap, de lassan kezd összeállni a kép, hogy mi miért történt, és a belső utazásuk végére érnek. A kemény és szabálykövető szüzek számára maga a rémálom, ha el kell engedjék a gyeplőt; ám egy jó párkapcsolatban nem lehet vasmarokkal irányítani. Ha képesek megmutatni érzékenységüket és sérülékenységüket, és el tudják ezt önmagukban fogadni, akkor a külvilág is gyengédebben áll hozzájuk. Így ha még egyedülállók, most találhatják meg azt a párt, akire egész életükben vágytak.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?