Orbán Viktor: Amíg nemzeti kormány van, Magyarország nem lép háborúba!

POLITIK
Létrehozva: 2020.09.03.

Ezeket a férfiszövegeket nem veszik be a nők

A nők állítólag bonyolultak és kiszámíthatatlanok: a fene se érti, minek örülnének pontosan. Azt azért elmondjuk, mi az, aminek viszont biztosan nem…

Udvarolni nehéz. Olyan könnyen lehet pofonokba szaladni, hogy a fal adja a másikat. Pedig aztán senkinek nincs kedve az elutasításhoz… Ha viszont az alábbi zsákutcákat sikerül elkerülni, az ügy már félig megnyertnek tekinthető!

  • A nők nem bírják a túlzásokat
  • A kazalnyi virágcsokor éppen annyira pánikgombot nyom meg egy nőn, mint az, ha valaki pokrócként viselkedik. Ha a romantika kedves és kellemes, az nyilván szuper, de az óránként érkező üzenetek, a meglepetésszerű látogatások, a kéretlen csokik és virágözön már-már felér egy zaklatással. És ki akarna valakivel kettesben maradni, aki megszállottnak tűnik… A másik véglet, ha valaki rájátszik a rosszfiú imidzsre: se randi, se üzenetek, semmi kedvesség… Egy darabig akár be is jöhet a nőnek ez a fajta kihívás, de ha a pasi túlfeszíti a húrt, garantáltan úgy száll el minden esélye, mintha soha nem is létezett volna.

  • Nem szólhat csak a férfiról az este
  • Néha nehéz megtalálni az arany középutat, pláne, ha nem olyan régi az ismeretség. Talán legjobb ilyenkor azt elképzelni, hogy mi magunk minek is örülnénk egy másik embertől. Annak, ha be nem állna a szája és kizárólag saját magáról beszélne? Hm, valószínűleg záros határidőn belül menekülőre fognánk. De a nők sincsenek ezzel másképp! Ha viszont harapófogóval kell kiszedni minden mondatot, akkor gyötrelmesen telnek a percek, és az egész találkozás olyannak tűnik, mint egy lassított film, ami soha nem akar véget érni. Legjobb tehát megtalálni az egyensúlyt. Érdekes a nő? Akkor naná, hogy kérdezzünk róla és engedjük beszélni. Akarjuk, hogy ő is megismerjen minket? Akkor pedig legjobb, ha nem várjuk el, hogy gondolatolvasó vagy mentalista legyen.

  • Legyen okos, ha pénzről van szó
  • Talán nem túl nagy bátorság kijelenteni, hogy a nők egy része igenis a pénzre hajt. Persze sokan hangoztatják, hogy őket ugyan nem érdekli, de… a valóság valahol a kettő között billeg. Azok a nők például, akik nemcsak a bankszámlára utaznak, egyenesen hideglelést kapnak attól, amikor valaki a fizetésével, utazásaival, márkás autójával kérkedik. A normális nő köszöni szépen, de nem akar megvásárolható áru lenni, főképp pedig nem szeretne egy két lábon járó bevételi bizonylattal csókolózni. De ugyanígy nem szeretné azt sem, ha a randi végén neki kellene állnia a cechet, mert a pasi fránya pénztárcája már megint otthon maradt, vagy épp letiltották a bankkártyáját. Legjobb módszer éppen úgy kezelni a randipartnert, ahogyan egy barátunkkal éreznénk jól magunkat. Persze hátba veregetés és közös focimeccsnézés nélkül. Abból biztos, hogy nagy baj nem lehet…

    +10 pont, amit még nem szeretnek a nők a férfiakban 1. Ami szinte teljesen általánosítható, hogy a nők nem szeretik, hogy a pasik nem tudnak több helyre figyelni, ezért előfordul, hogy nem hallják meg, amit mondunk, ha közben mást is csinálnak. 2. Azt, hogy a férfiak nem szívesen beszélnek az érzéseikről. 3. Azt, hogy a férfiak többsége még 30 évesen is egy nagy gyerek. 4. Azt, hogy sok férfinak a testi érintkezés csupán a szexualitásra korlátozódik. 5. Azt, hogy a férfiak a partnerüket gyakran az édesanyjukhoz hasonlítják. Pl. “ezt az anyukám másképp főzte”, “anyukám ezt nem így csinálta, hanem úgy…” 6. Azt, hogy olyan hamar elvesztik a türelmüket, ha vásárlásról van szó. 7. Azt, hogy a férfiak nem szeretik elismerni, ha valamiben a nő volt a jobb. 8. Azt, hogy nem szeretnek előre tervezni, mikor a nők már a következő nyári vakáció részleteit is pontosan tudják. 9. Azt, hogy a férfi mindent egyszerre akar egy nőtől, azaz a nem létező tökéletest, aki mindig ápolt, mindig szép, jól főz, jól mozog a házimunkában, ügyes a családi ügyekben, jól neveli a gyerekeket, dolgozik, szeretgeti őt, elfogadja a hibáit és mindezek mellett még jó szerető is… 10. Ez az utolsó, főleg a mai “világ” férfiaira igaz: A nők nagyon nem szeretik, hogy oly sok férfinak a számítógép lassan fontosabb bárminél és hogy oly sok időt töltenek el a nők szerint haszontalan számítógépes játékokkal.

     

    Ez is érdekelhet

    origo.hu

    Ezt mondta Jürgen Klopp a Liverpool kudarca után

    origo.hu

    Migránsok okozták a balesetet a Liszt Ferenc-repülőtér közelében, amelyben két ember meghalt

    mindmegette.hu

    Mit főzzek hétvégén? 13 tepsis recepttel segítjük az ötletelést szombat-vasárnapra

    mandiner.hu

    Kemény választ küldtek az oroszok az amerikai ukrán segélycsomagra (VIDEÓ)

    ripost.hu

    Melyik jegyben születtél? Így mosolyog rád nyáron a szerencse

    hirtv.hu

    Hídpénzbotrány: Kiderült, hol landolhatott a Lánchíd-felújításból „kiszedett” másfélmilliárd forint

    origo.hu

    Brutális bírságot kapott az RTL Klub

    lakaskultura.hu

    Váza saját kezűleg: Zseniális DIY-ötlet a lakberendezés szerelmeseinek

    origo.hu

    Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

    videa.hu

    Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

    ripost.hu

    3 csillagjegy kapcsolata el van átkozva, ők még idén szakíthatnak!

    ripost.hu

    Megkezdődött Tordy Géza temetése: itt lesz a színművész örök nyughelye

    Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
    Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
    Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
    -

    További cikkek

    ÉLETMÓDI

    Locsolkodás szárazon: az alkoholallergia jelei

    ÉLETMÓDI

    Megöntözlek rózsavízzel, hogy ne hervadozzál!- Hollywoodi sztárok saját kölnivel

    ÉLETMÓDI

    Csak a legokosabbak tudják 32 másodperc alatt megoldani a húsvéti képrejtvényt

    ÉLETMÓDI

    360 millióért duplex lakása is lehet, és 135 négyzetméteres terasza a belvárosban!

    ÉLETMÓDI

    Megszállottan szerelmes vagy a párodba? Lehet, Bovaryné-szindrómád van

    ÉLETMÓDI

    Így erősítsd meg otthon a gátizmaidat! Nem csak nőknek!

    ÉLETMÓDI

    Nem tudsz dönteni az indukciós és a kerámia főzőlap között? Segítünk, melyiket válaszd!

    ÉLETMÓDI

    A kínai horoszkóp felfedi: ezekre a jegyekre szenvedés vár márciusban