ÉLETMÓDI

Ezek a szextrükkök valójában nem érdeklik a nőket, hiába hiszik a férfiak

Tanulságos véleményeket hallottunk a nőktől.
címkék:
  • Szerző: THE_D

Egy férfi, aki szeretne emlékezetes élményt nyújtani az ágyban, sok mindent bevet annak érdekében, hogy partnere valóban jól érezze magát. De vajon biztos, hogy azok a trükkök, melyeket a férfi fontosnak és beváltnak gondol, tényleg működnek? Megkérdeztünk néhány nőt, mi az, ami szerintük teljes tévedés. És igazán elgondolkodtató válaszokat kaptunk.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Nem kell végtelenségig nyújtani

Az a tapasztalatom, hogy a férfiak valahogy imádják időben mérni a teljesítményt. Még azok is, akik egyébként tényleg nagyon érzékenyek és figyelmesek az ágyban. Gondolom, hogy ez nekik valamiért nagyon fontos, valószínűleg már csak amiatt is, mert nyilván gond, ha valaki mindig csak ötperces meneteket bír. De nekem egyszerűen az égvilágon semmi igényem nincs rá, hogy egy órán át tartson maga az aktus. És ahogy a barátnőimmel beszélgetünk erről, kiderült már párszor számomra, hogy nekik sem jön be az ilyesmi. Persze nem szólunk, elég udvariatlan lenne, meg nem is látom magam előtt, hogy mégis hogyan kellene az ilyesmit kedvesen mondani. De van olyan, hogy már a vége felé inkább idegesít az egész, annyira hosszú. Pedig az elején még nagyon is élveztem – meséli a 37 éves Léna.

Jobb lenne keveset variálni

Az a halálom, amikor egy pasi végre megtalálja, hogy hol a legjobb nekem az érintése vagy legalábbis a mozdulata, ritmusa, ilyesmi. És felbuzdul azon, hogy látja, mennyire jól érzem magam. Mert ilyenkor valamiért még inkább rátör a férfiak egy részére a bizonyítás, és meg akarják mutatni, hogy mi minden szuper dolgot tudnak még ezen kívül. De ne! Ne akkor mutasson újabb isteni trükköt, amikor már éppen kezdek totál belelazulni abba, ami jó. Attól teljesen kizökkenek, és volt már arra is példa, hogy el is ment a kedvem az egésztől, amikor egyetlen együttlét során már vagy a harmadik ilyet éltem meg. Tiszta frusztráció az egész ilyenkor – fakadt ki a 25 éves Noémi.

Pornós szövegek kíméljenek

Nem mondanám, hogy túl sok férfival volt dolgom életemben, de még így is meglep, hogy arányaiban milyen sokan voltak, akik szükségesnek érezték a narrálást. Most nem arra gondolok, hogy szépnek tart és ezt elmondja, vagy hogy elmondja, mire vágyik éppen. Az nagyon is jó. De amikor olyasmiket hallok, hogy „érzed, milyen kemény vagyok tőled”, vagy hasonló, akkor valami ócska pornóban érzem magam, ami eléggé kiábrándító. Jó lenne, ha észrevenné magától az ilyesmit a férfi, mert mondani ezt nagyon kellemetlen. De megélni is ám – avatott be minket a 41 éves Dorka.

címkék:
És ezeket olvastad már?