ÉLETMÓDI

Ez a fejtörő elképesztően trükkös! Neked sikerül megoldanod?

Vágj bele, és járj sikerrel!

Szuper feladványt mutatunk most neked. Vajon képes leszel megoldani? A legtöbb embernek nem sikerül. Ha te azon kevesek közé tartozol, aki azonnal felfedezi a jó megfejtést, akkor rendkívül büszke lehetsz magadra! De ne feledd: az élmény a lényeg. Na és a játék, természetesen. Kezdjük is el!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Egy szegény diáknak, Jerrynek igencsak szerencsétlen sorsa akadt az iskolában. Egyetlen barátra sem lelt, sőt szekálták és piszkálták őt az iskolatársai, és aki nem bántotta, az is leginkább semmibe vette a szünetekben. Ez a szomorú sorsú fiú viszont egy nagyon népszerű lányba, Sallyba szeretett bele. És egyetlen esélye volt csak a suli ideje alatt, hogy randevúra hívja őt. A lány viszont azt válaszolta, hogy nem találkozhat vele, mert már jár valakivel. A srác persze nagyon elszomorodott ettől a választól. Egyik este a lány sétált hazafelé egyedül, amikor váratlanul három fiatal férfi lépett oda hozzá, és követelték tőle, hogy adja oda nekik a pénzét. A lány nagyon megrémült, de nem csupán a támadástól, hanem attól is, hogy nem volt nála semmi pénz, és fogalma sem volt, hogy így mit tegyen. Megpróbálta felhívni a rendőrséget, de esélye sem maradt, mert a támadók kitépték a kezéből a telefont. A szerelmes osztálytárs viszont éppen ekkor sétált hazafelé, és meglátta, mi történik az utcán szerelmével. Odafutott a támadókhoz, és ütni kezdte őket, ahogyan csak tudta. A támadók küzdöttek, egy darabig, felkiáltottak, „fejezd be”, „ne merészelj megütni, Jerry”, „ezt még visszakapod hamarosan”. Végül azonban elfutottak. Csakhogy hiába ért véget a veszély, a lány mégsem volt boldog, miután kettesben maradtak. Vajon miért lehetett a támadáson túl is feldúlt és dühös?

Rájöttél a csavarra?

Megtaláltad a helyes megfejtést?

Akkor bizonyára jöhet a megoldás is:

rájött Sally, hogy az egész jelent megrendezett volt. Máskülönben nem tudhatta volna az idegen támadók egyike sem, hogy hogyan hívják az ő állítólag hősies megmentőjét, Jerryt, így aztán nem szólíthatták volna a srácot a keresztnevén.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?