ÉLETMÓDI

Diana hercegnő mezítláb és lobogó szoknyában nyerte meg az anyák napi futóversenyt – videó

Megható felvétel került elő a múltból, ami nem csak a britek, de a fél világ szívét megdobogtatja. Hiszen hitelesen és őszintén megmutatja, miért imádta mindenki a hercegnét.
  • Szerző:

Hihetetlen felvétel került elő a múltból, melyen Diana hercegné durván megsértette a királyi család protokolljait – és mindenki imádta érte. Most Twitterre került ki a videó, amire rengetegen emlékeznek, így nosztalgiával nézték végig, ahogy a mezítlábas hercegné versenyt futott a többi anyukával a pályán. A versenyt meg is nyerte, méghozzá valószínűleg azért, mert az anyukák nem merték lefutni őt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: PATRICK RIVIERE / AFP)

Az esemény Vilmos herceg iskolájában történt, még 1991-ben (bár a videó dátuma 1989, a futás valójában később történt). A brit iskolákban minden évben tartanak sportnapokat, és mindig van egy verseny a szülőknek is. Diana hercegné pedig nem maradhatott ki belőle! Igaz, valószínűleg nem lázadásból törte meg a protokollt, hanem azért, hogy boldoggá tegye a fiát. Nem csoda, hogy tömegek hatódnak meg a videón még most, 2020-ban is: hiszen a királyi család tagjától ez nem mindennapi! Főleg akkoriban, amikor még sokkal szigorúbban vették a szabályokat; naná, hogy mindenki imádta érte a hercegnét!

A feltételt több százezren megnézték és megosztották már, és nem csak azért imádják, mert ez volt az első alkalmak egyike, amikor a hercegné megszegte a királyi család szigorú szabályait is, de azért is, mert a fiaiért bármire képes lett volna. Ennek a mezítlábas futásnak köszönhető, hogy ma már Katalin hercegné és Vilmos herceg is rendszeresen részt vesz az ilyen programokon.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A klasszikus linzer titka
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?