ÉLETMÓDI

A nyomtatott pólók 5 viselési módja

Vannak, akik kifejezetten szeretik a mintás, feliratos pólókat, főleg akkor, ha még egyedi is rajtuk a minta. Ezek a pólók kiválóan tudnak passzolni a viselőjük egyéniségéhez, ha jól választják ki őket, így nem nehéz bennük jól kinézni. (X)
címkék:
  • Szerző: RIPOST

Póló nyomott formában ajándékba

Hogy pontosan milyen minta vagy felirat legyen a pólón, az rajtunk múlik: mindenki mást visel magán szívesen.Egy ilyen póló formában ajándékba is kiváló. Egy frappáns képpel vagy szöveggel nagyon sokan örülnek neki, hiszen jól kihasználható, vicces darabok, amik színt visznek a mindennapokba. Ha ilyesmiben gondolkodsz, a garibald.hu oldalon nagyon széles választékot találsz.

De hogyan is állhat igazán jól egy póló nyomott formában?

  • Farmernadrággal. A farmert azért imádjuk, mert mindenhez passzol, így persze a feliratos és mintás pólókhoz is. Nagyon laza hatást kelt, ezért mindenképpen csak a szabadidődben jöhet szóba ez az összeállítás, de akkor egészen bátran viselheted. Egy ilyen szettel nem nagyon lehet mellényúlni, mindenkinek jól áll.
  • Szoknyával. Bizony, a feltűnő, nyomott mintás pólók nagyon jól néznek ki egy egyszerűbb típusú szoknyával is. Teljesen más egy szoknya egy virágos, könnyed blúzzal, mint egy ilyen nyomott pólóval. Sokkal lezserebb hatást kelt, egy tornacipővel pedig tökéletes összeállítás.
  • Kevés kiegészítővel. Egy póló nyomtatott formában éppen eléggé figyelemfelkeltő ahhoz, hogy megállja a helyét különösebb kiegészítők nélkül is. Ha Te mégis szereted az ékszereket, viselj párat, de ne sokat, és figyelj arra, hogy a stílus passzoljon az outfited többi részéhez. Például ne arany nyakláncot válassz, hanem egy bőrszálon lógó medált. Hasonló vonatkozik a karkötőkre is – kevesebb fém, több madzag!
  • Magassarkúval. Ki mondta, hogy egy nyomtatott pólóban nem lehetsz csinos és nőies? Ha felkapsz egy farmerszoknyát vagy shortot, és ehhez veszed fel a pólódat, simán elfér hozzá egy magassarkú is. Így egyszerre leszel laza, egyedi és csajos – garantáltan nem maradsz majd észrevétlen sehol, bármerre is jársz!
  • Alakítsd! Egy pólót nem csak úgy lehet hordani, ahogy van. Felhajthatod az ujját, ha ujjatlanra vágysz, hastájékon egy csomóval felkötheted, így diszkréten hasat is villanthatsz – de ha nem akarsz, akkor egy magasderekú nadrágot válassz hozzá, így semmid sincs kint, mégis divatos leszel. Dobd fel egy koptatott farmer mellénnyel is akár.

A lehetőségek végtelenek, csak a fantáziádon múlik, hogyan tudsz viselni egy mintás, feliratos pólót!

címkék:
És ezeket olvastad már?