RETRO RÁDIÓ

Tegyél tejfölt a panírba, eszméletlen lesz a hatás

Sors Edina
Szerző
Sors Edina
Létrehozva2022. 09. 09. 14:20

Ínycsiklandozó lehet a család kedvenc rántott husija, de van, hogy az emer túllő a célon. Ha elméretezzük az adgot, több szelet is megmaradhat másnapra.

Isteni finom lesz a rántott hús ezzel a módszerrel, és nem csak frissen, de másnap is! Az egész család imádni fogja! A mószert alkalmazhatod csirnékénél, sőt gombánál is. 

Rántott hús

rántott hús
Fotó:   / pixabay.com

Hozzávalók:

  • 9 szelet karaj
  • 4 ek tejföl
  • liszt
  • zsemlemorzsa
  • 3 db tojás
  • őrölt fehérbors
  • olaj

Így készítsd el:

  1. Klopfold ki a hússzeleteket, majd sózd és borsozd meg. Hagyd állni 20 percet.
  2. A szokásos módon készítsd elő három tálba a lisztet, tojást, és a zsemlemorzsát. A tojásokat ha felverted, keverd bele a tejfölt. Majd a húsokat egyesével panírozd be a szokásos sorrendben.
  3. Serpenyőben hevítsd fel az olajat, és helyzed bele a hússzeleteket. Fedd le fedővel, és gyenge lángon süsd pirosra a hússzeletek mindkét oldalát. Majd papírtörlőn csöpögtesd le őket.
  4. Frissen tálalhatod, de másnap is isteni finom marad.

Jó étvágyat!

 

 

 

Ripost hírek

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.