Menczer Tamás: Az emberek azt várják a vezetőiktől, hogy védjék meg őket!

POLITIK
Létrehozva: 2022.09.09.

Tegyél tejfölt a panírba, eszméletlen lesz a hatás

Ínycsiklandozó lehet a család kedvenc rántott husija, de van, hogy az emer túllő a célon. Ha elméretezzük az adgot, több szelet is megmaradhat másnapra.

Szerző Sors Edina

Isteni finom lesz a rántott hús ezzel a módszerrel, és nem csak frissen, de másnap is! Az egész család imádni fogja! A mószert alkalmazhatod csirnékénél, sőt gombánál is. 

Rántott hús

rántott hús
Fotó:   / pixabay.com

Hozzávalók:

  • 9 szelet karaj
  • 4 ek tejföl
  • liszt
  • zsemlemorzsa
  • 3 db tojás
  • őrölt fehérbors
  • olaj

Így készítsd el:

  1. Klopfold ki a hússzeleteket, majd sózd és borsozd meg. Hagyd állni 20 percet.
  2. A szokásos módon készítsd elő három tálba a lisztet, tojást, és a zsemlemorzsát. A tojásokat ha felverted, keverd bele a tejfölt. Majd a húsokat egyesével panírozd be a szokásos sorrendben.
  3. Serpenyőben hevítsd fel az olajat, és helyzed bele a hússzeleteket. Fedd le fedővel, és gyenge lángon süsd pirosra a hússzeletek mindkét oldalát. Majd papírtörlőn csöpögtesd le őket.
  4. Frissen tálalhatod, de másnap is isteni finom marad.

Jó étvágyat!

 

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek