Létrehozva: 2022.08.03.

Megérkezett a csütörtöki horoszkópod: most kell bátornak lenned

Valami különös feszültség van a levegőben

Kos: (március 21. - április 20.)

A második dekád szülöttei ma nagy dolgokat forgatnak a fejükben. Elhatározásuk megvalósítását elősegíti kitűnő egészségi állapotuk, ami nélkül ilyen nagy jelentőségű ügybe belefogni sem érdemes. Ápolja a kapcsolatát befolyásos ismerősével, aki továbbra is sokat segíthet még önnek.

Bika: (április 21. - május 20.)

Amikor minden a helyére kerül, a problémák sem tűnnek olyan nagynak, mint azelőtt. Most nagyon könnyedén veszi az akadályokat, hiszen pontosan tudja, merre tart és azt, hogy ennek érdekében mit kell még megtennie. Szüntelenül a megoldásokat keresi, nehogy túl sok időt vesztegessen el.

Ikrek: (május 21. - június 21.)

Párkapcsolatában legyen engedékeny, vesse be a csábítás művészetének minden eszközét, és hagyja magát meghódítani. A jó kompromisszumhoz nem kell megtagadnia a természetét, ellenben mindez sikerülhet társa megszelídítésével. Ha erre képes lesz, az élet nyertesének érezheti magát.

Rák: (június 22. - július 22.)

Kedvesét megbánthatta valamivel, mert nagyon tartózkodóan viselkedik Önnel szemben. Nemcsak a közeledését utasítja vissza, hanem a kérdéseire is semmitmondó válaszokat kap. Akárhogyan is kutat az emlékezetében, nem talál olyasmit, ami magyarázhatná a változást. Nem felejtett el valamit?

Oroszlán: (július 23. - augusztus 23.)

Határidős feladatát lehet, hogy nem tudja időben teljesíteni, és emiatt kellemetlen helyzetbe keveredhet. A legjobb, ha nyíltan és őszintén bevallja, ha látja, hogy késésben van. Szóljon az illetékeseknek, ezzel elejét veheti a felesleges vitáknak, és nem kell később magyarázkodnia, hogy miért nem szólt időben.

Szűz: (augusztus 24.- szeptember 23.)

Fotó: Shutterstock

A hét elején szüksége lesz extra inspirációra, kívülről érkező jó ötletekre, amit valószínűleg idősebbektől, tapasztaltabb személyektől kaphat meg leginkább. Legyen nyitott az eszmecserékre, tanácsadásra, furcsa információkra, még akkor is, ha úgy véli, hogy önnek már nem lehet újat mondani.

Mérleg: (szeptember 24. - október 23.)

A Jupiter direkt mozgásának köszönhetően a Mérleg jegy szülöttei csupa jóba és szépbe huppannak. Elkezdődik nekik a több hónapos pozitív időszak, tele lehetőségekkel, élményekkel, izgalmas ismeretséggel. Most érdemes minden régóta dédelgetett tervet a felszínre hozni, amíg ilyen támogatást kapnak.

Skorpió: (október 24. - november 22.)

Káosz alakulhat ki a munkahelyén, és a zűrzavarban fogalma sem lesz arról, hogy mit kellene tennie. A barátaira ne támaszkodjon, inkább kedvese vagy házastársa tanácsait, segítségét kérje. Idegesebb lehet, mert elképzelhető, hogy olyasmit kell tennie, amihez nem fűlik a foga.

Nyilas: (november 23. - december 21.)

Ügyes-bajos dolgai, családi helyzet, személyi problémák megoldására, kezelésére, tisztázására a legalkalmasabb ez az időszak. A bolygók állása nagyon pozitívan hat a konfliktuskezelésre, nyugodtságot és sok magabiztosságot kölcsönöznek a Nyilasoknak az ilyen kényes döntéshelyzetekben.

Bak: (december 22. - január 20.)

Egy közelgő esemény miatt nyugtalankodhat ezen a napon, és a megérzései nem csalnak. Valóban nagy megmérettetés előtt áll, ezért fordítson időt arra, hogy a felkészülés mellett a felgyülemlett energiákat is levezesse. Azzal nem segít magán, ha túlzottan rástresszel a dologra, figyelnie kell erre.

Vízöntő: (január 22. - február 19.)

Nagyon vágyhat már egy komoly kapcsolatra, de szinte minden jelöltben ugyanazokat a hibákat véli felfedezni. Azonban találkozhat valakivel, aki nem lesz hétköznapi, pont emiatt kelti fel az érdeklődését. A figyelem viszont csak abban az esetben lesz kölcsönös, ha ki is mutatja a tetszését a másik félnek.

Halak: (február 20. - március 20.)

Nem kell komolyabban megszorítania a nadrágszíjat, a kiadások a megszokott ütemben zajlanak majd ebben a hónapban. Energiája megugrik köszönhetően a nyár, a nap és a tervezett nyaralás vonzerejének, viszont munkakedve inkább kötelességszerű, mintsem céltudatos, csak a teljesítésre hagyatkozik.



 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek