1 hónapja

4 ezoterikus gyógymód, amit ismerned kell

Az alternatív terápiák segítenek megőrizni az egészségünket.

Tibeti hangtálak

Évezredek óta ismert, hogy a zene jótékonyan hat a lélekre. A hangterápia során azokat a rezgéseket használják a gyógyításra, melyek segítségével a hangok keletkeznek. A tibeti hangtálak zengésétől például egyensúlyra talál a test, elindulnak az öngyógyító folyamatok. A rezgések kellemesen harmonizálnak, mivel a testünket körülvevő energiamező képes ráhangolódni a különös frekvenciákra. Klinikailag is igazolt, hogy a magas vérnyomás, magas koleszterinszint, és az erőteljes stressz is hatékonyan csökkenthető a módszerrel.

Terápiás fény

A mai rohanó világban egyre több ember életéből hiányzik a napfény, hisz munkája, életvitele miatt szinte állandóan zárt térben tartózkodik. Kutatók szerint mindez számtalan betegség előidézője lehet. Ebből azonban arra a következtetésre jutottak, hogyha a napfény hiánya megbetegít, akkor a meleg sugarakkal viszont gyógyítani lehet. Fényterápiával serkenteni tudják a keringést, az anyagcserét is. A módszer jótékonyan hat az immunrendszerre, a csontritkulásra, a pajzsmirigybetegségre, de még az ekcémára is. 

Reiki- mágneses energia

A kézrátételes energiagyógyítás lehetősége mindenkiben ott rejtőzik, hisz életenergiával mindenki rendelkezik. A reiki kezelések alkalmával a gyógyító életenergiát visz a szervezetbe, amellyel beindítja a test természetes öngyógyító mechanizmusát. Az energia mindig oda áramlik, ahol az illetőnek a legnagyobb szüksége van rá. A reiki gyógyítást azonban tanulni is lehet, ilyenkor segítséget kapunk abban, hogyan nyithatjuk meg energiaközpontjainkat, hogyan tudjuk a megfelelő helyre koncentrálni az adott pillanatban az életerőt. 

Auro-Soma- üvegbe zárt színek

A különleges eljárás során gyógynövények, színek és kristályok energiáit használják fel a gyógyításra. 106 különböző üvegbe zárt egyensúlyolaj segítenek megtalálni igazi énünket, lelki egyensúlyunkat. Ezek a folyadékok az emberi test energia-központjain, a fejtetőtől a gerinc aljáig megtalálható hét csakrán keresztül hatnak. Minden csakrához tartozik egy belső-elválasztású mirigy, amely ha nem működik megfelelően, akkor rezgésszáma eltér a harmonikustól. Az Aura-Soma gyógynövénykivonatai segítenek, hogy a rosszul működő belsőelválasztású mirigyet visszahangolják megfelelő rezgésszámúra.  

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!