Létrehozva: 2022.07.05.

Megérkezett végre a keddi horoszkóp, ezeknek a csillagjegyeknek nehéz napja lesz

Lássuk, mit ígérnek a csillagok!

Kos: (március 21. - április 20.)

Nagy-nagy tévedés, ha azt hiszi, hogy üldözi önt a sors, ezért semmi sem sikerül, amihez hozzáfog. A baj forrása csak a szélsőséges gondolkodása lehet, mivel két csoportba osztja az embereket: vagy feltétlenül szereti őket vagy szóba sem áll velük. Találja meg az arany középutat és meglátja, minden megoldódik.

Bika: (április 21. - május 20.)

Tele van a szíve izgalommal, alig bír a munkájára koncentrálni. Csak azon jár az esze, melyik utazási irodába szaladjon be párjával, hogy a legmegfelelőbb helyre mehessenek nyaralni. Mindegy, hogy itthon vagy külföldön, autóval vagy repülővel, csak végre kiszabadulhassanak a hónapok óta tartó fogságból.

Ikrek: (május 21. - június 21.)

Ha úgy érzi, ma semmi sincs ínyére, sőt még gátolják is a tevékenységében, semmiképpen se mutassa ki érzéseit, mert összeütközésbe kerülhet kollégáival, barátaival. Munka után kerülje a társaságot, maradjon a családja körében. Figyeljen jól oda a megfelelő étkezésre, nehogy egészségi problémái legyenek.

Fotó: Shutterstock

Rák: (június 22. - július 22.)

Nagyon be lesz ma táblázva a napja, ráadásul könnyen adódhatnak még olyan váratlan helyzetek is, amelyek csak bonyolítják a dolgát. Tisztázódhat viszont egy veszekedést okozó félreértés, ami napok óta nyomasztja. Feltétlen mondjon köszönetet annak, aki segített kibogozni az összekuszált szálakat!

Oroszlán: (július 23. - augusztus 23.)

Kollégája kritikáját próbálja meg figyelmen kívül hagyni, viszont úgy álljon a munkájához, hogy másnak is hagyjon helyet maga mellett. Nem kell olyan véresen komolyan vennie a feladatait, különösen akkor, ha még rendes fizetést sem kap érte. A nyugalma ellenben többet ér minden pénznél.

Szűz: (augusztus 24.- szeptember 23.)

Annyi megbeszélése van mára, hogy azt sem tudja, mikor ér a végére, de nem mondana le egyetlen egyet sem, mert ez legyezi - amúgy sem túl kicsi - önbizalmát. Semmi baj, csak figyeljen nagyon oda magára, rohangálás közben nehogy kapkodva étkezzen és főleg ne feledkezzen meg a megfelelő folyadékbevitelről.

Mérleg: (szeptember 24. - október 23.)

Kedvez az idő értékesebb vásárlások, nagyobb tranzakciók lebonyolítására. A munkahelyén olyan dolgok történhetnek, amik kihozzák a béketűréséből, de szerencsére nem lesz nagy a baj. Kell egy kis idő, míg megnyugszanak a kedélyek, de utána szépen, lassan minden kérdés és válasz a helyére fog kerülni.

Skorpió: (október 24. - november 22.)

Minden idegszálával a pénzre kell koncentrálnia ezen a héten, mert olyan könnyen kifolyhat a kezéből, hogy mire feleszmél, szinte mindent elköltött. Nagyon fontos, hogy baráttal ne legyenek közös pénzügyeik, mert ez később sajnos véget is vethet a viszonyuknak. Balesetveszélyes a hét, legyen óvatosabb.

Nyilas: (november 23. - december 21.)

Ma olyan terveivel hozakodik elő, amelyekről már jó ideje nem beszélt senkinek. Talán jobban is tette, hogy várt egy kicsit, hiszen nyáron mindenki jobban fogadja az újszerű dolgokat. A megvalósításához azonban csak akkor fogjon hozzá, ha biztos benne, hogy meg tudja oldani a menet közben felmerülő nehézségeket.

Bak: (december 22. - január 20.)

Nyugodt, mégis tartalmas napja lehet ma a munkahelyén. Menjen el utána és vegyen magának valami szép, kényelmes ruhát, amit szívesen hord, és ami jól áll önnek. Bár most úgy érzi, hogy a saját személye és értelme boldoggá teheti, az sem egy utolsó szempont, ha a kedvesétől is kap egy-két elismerő szót.

Vízöntő: (január 22. - február 19.)

Egy probléma megoldása nagyon igénybe veheti minden erejét, de ne aggódjon, az eredmény mindenért kárpótolja. Ma befolyásos pártfogókkal ismerkedhet meg, kezelje jól a helyzetet, az új kapcsolatok mindig kincset érnek. A munkában vagy a tanulásban elért sikerek bizonyítják majd, hogy jól döntött.

Halak: (február 20. - március 20.)

Végre utolérheti magát a munkájában, amire nagy szüksége van, mert lassan kezdett beleveszni a teendőibe. A családja is egyre jobban hiányolja önt emiatt, de most minden bizonnyal lesz lehetősége ezen változtatni. Amint ideje engedi, szervezzen egy felejthetetlen programot, ahol mindannyian együtt lehetnek.



 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Itt vannak a legújabb kormányzati bejelentések - ÉLŐ

origo.hu

Itt a nem várt fordulat, egyáltalán nem azt kapják Amerikától az ukránok, mint amire számítottak

metropol.hu

Gulácsi-mágiát csodál a Bundesliga: új becenevet kapott a magyar válogatott sztárja

mindmegette.hu

5 egyszerű amerikai csokis keksz, aminek nem lehet ellenállni

origo.hu

Elképesztő dolgot követelt a feleségétől a TV2 egyik sztárja

mindmegette.hu

Félreértette a pincér a nő rendelését, volt is meglepetés, amikor megérkezett az étel

ripost.hu

„Nem akarom túlnőni Lacit” – Lukács Laci miatt nem akarta vállalni a Kincsvadászokat a Tankcsapda dobosa

ripost.hu

6 éves lett Lajos herceg: mindenki csalódott Katalinék döntése miatt

ripost.hu

Megható vallomást tett gyermeke édesanyjáról Curtis

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

ÉLETMÓDI

Itt a legújabb, őrült szépségtrend: popsikrémet az arcra a sima bőrért!

ÉLETMÓDI

Locsolkodás szárazon: az alkoholallergia jelei

ÉLETMÓDI

Megöntözlek rózsavízzel, hogy ne hervadozzál!- Hollywoodi sztárok saját kölnivel

ÉLETMÓDI

Csak a legokosabbak tudják 32 másodperc alatt megoldani a húsvéti képrejtvényt

ÉLETMÓDI

360 millióért duplex lakása is lehet, és 135 négyzetméteres terasza a belvárosban!

ÉLETMÓDI

Megszállottan szerelmes vagy a párodba? Lehet, Bovaryné-szindrómád van

ÉLETMÓDI

Így erősítsd meg otthon a gátizmaidat! Nem csak nőknek!

ÉLETMÓDI

Nem tudsz dönteni az indukciós és a kerámia főzőlap között? Segítünk, melyiket válaszd!