1 hónapja

Megérkezett végre a keddi horoszkóp, ezeknek a csillagjegyeknek nehéz napja lesz

Lássuk, mit ígérnek a csillagok!

Kos: (március 21. - április 20.)

Nagy-nagy tévedés, ha azt hiszi, hogy üldözi önt a sors, ezért semmi sem sikerül, amihez hozzáfog. A baj forrása csak a szélsőséges gondolkodása lehet, mivel két csoportba osztja az embereket: vagy feltétlenül szereti őket vagy szóba sem áll velük. Találja meg az arany középutat és meglátja, minden megoldódik.

Bika: (április 21. - május 20.)

Tele van a szíve izgalommal, alig bír a munkájára koncentrálni. Csak azon jár az esze, melyik utazási irodába szaladjon be párjával, hogy a legmegfelelőbb helyre mehessenek nyaralni. Mindegy, hogy itthon vagy külföldön, autóval vagy repülővel, csak végre kiszabadulhassanak a hónapok óta tartó fogságból.

Ikrek: (május 21. - június 21.)

Ha úgy érzi, ma semmi sincs ínyére, sőt még gátolják is a tevékenységében, semmiképpen se mutassa ki érzéseit, mert összeütközésbe kerülhet kollégáival, barátaival. Munka után kerülje a társaságot, maradjon a családja körében. Figyeljen jól oda a megfelelő étkezésre, nehogy egészségi problémái legyenek.

Fotó: Shutterstock

Rák: (június 22. - július 22.)

Nagyon be lesz ma táblázva a napja, ráadásul könnyen adódhatnak még olyan váratlan helyzetek is, amelyek csak bonyolítják a dolgát. Tisztázódhat viszont egy veszekedést okozó félreértés, ami napok óta nyomasztja. Feltétlen mondjon köszönetet annak, aki segített kibogozni az összekuszált szálakat!

Oroszlán: (július 23. - augusztus 23.)

Kollégája kritikáját próbálja meg figyelmen kívül hagyni, viszont úgy álljon a munkájához, hogy másnak is hagyjon helyet maga mellett. Nem kell olyan véresen komolyan vennie a feladatait, különösen akkor, ha még rendes fizetést sem kap érte. A nyugalma ellenben többet ér minden pénznél.

Szűz: (augusztus 24.- szeptember 23.)

Annyi megbeszélése van mára, hogy azt sem tudja, mikor ér a végére, de nem mondana le egyetlen egyet sem, mert ez legyezi - amúgy sem túl kicsi - önbizalmát. Semmi baj, csak figyeljen nagyon oda magára, rohangálás közben nehogy kapkodva étkezzen és főleg ne feledkezzen meg a megfelelő folyadékbevitelről.

Mérleg: (szeptember 24. - október 23.)

Kedvez az idő értékesebb vásárlások, nagyobb tranzakciók lebonyolítására. A munkahelyén olyan dolgok történhetnek, amik kihozzák a béketűréséből, de szerencsére nem lesz nagy a baj. Kell egy kis idő, míg megnyugszanak a kedélyek, de utána szépen, lassan minden kérdés és válasz a helyére fog kerülni.

Skorpió: (október 24. - november 22.)

Minden idegszálával a pénzre kell koncentrálnia ezen a héten, mert olyan könnyen kifolyhat a kezéből, hogy mire feleszmél, szinte mindent elköltött. Nagyon fontos, hogy baráttal ne legyenek közös pénzügyeik, mert ez később sajnos véget is vethet a viszonyuknak. Balesetveszélyes a hét, legyen óvatosabb.

Nyilas: (november 23. - december 21.)

Ma olyan terveivel hozakodik elő, amelyekről már jó ideje nem beszélt senkinek. Talán jobban is tette, hogy várt egy kicsit, hiszen nyáron mindenki jobban fogadja az újszerű dolgokat. A megvalósításához azonban csak akkor fogjon hozzá, ha biztos benne, hogy meg tudja oldani a menet közben felmerülő nehézségeket.

Bak: (december 22. - január 20.)

Nyugodt, mégis tartalmas napja lehet ma a munkahelyén. Menjen el utána és vegyen magának valami szép, kényelmes ruhát, amit szívesen hord, és ami jól áll önnek. Bár most úgy érzi, hogy a saját személye és értelme boldoggá teheti, az sem egy utolsó szempont, ha a kedvesétől is kap egy-két elismerő szót.

Vízöntő: (január 22. - február 19.)

Egy probléma megoldása nagyon igénybe veheti minden erejét, de ne aggódjon, az eredmény mindenért kárpótolja. Ma befolyásos pártfogókkal ismerkedhet meg, kezelje jól a helyzetet, az új kapcsolatok mindig kincset érnek. A munkában vagy a tanulásban elért sikerek bizonyítják majd, hogy jól döntött.

Halak: (február 20. - március 20.)

Végre utolérheti magát a munkájában, amire nagy szüksége van, mert lassan kezdett beleveszni a teendőibe. A családja is egyre jobban hiányolja önt emiatt, de most minden bizonnyal lesz lehetősége ezen változtatni. Amint ideje engedi, szervezzen egy felejthetetlen programot, ahol mindannyian együtt lehetnek. 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Kitálalt egy barát Kulcsár Edináról

mandiner.hu

Videón Karácsony Gergely főpolgármester hülyét csinált magából

magyarnemzet.hu

Felidegesítették, Dibusz nehezen őrizte meg a nyugalmát

ripost.hu

Most jött: Tragédia történt Zalában, egy halott, több sérült

borsonline.hu

Kutyával ült a matracon, így fulladt vízbe a kétéves kislány a Balatonnál

ripost.hu

Mi ez már megint? Teljesen megőrül az időjárás

ripost.hu

Hoppá! Shane Tusup Pap Dorcinak üzent

ripost.hu

Gyilkos szódabikarbóna: soha ne dőlj be ennek a kerti trükknek

ripost.hu

Gömbölyű mellek és brutál popsi, nem szégyenlős az érzéki üzletasszony

További cikkek

ÉLETMÓDI

Gyilkos szódabikarbóna: soha ne dőlj be ennek a kerti trükknek

ÉLETMÓDI

Erre a 3 csillagjegyre komoly spórolás vár szeptembertől

ÉLETMÓDI

Kiégett a kertben a fű? Ne pánikolj, itt a megoldás!

ÉLETMÓDI

Zseniális ötlet, erre is használhatod a lehullott almát

ÉLETMÓDI

Most kell elrakni üvegbe a legmegosztóbb magyar savanyút, két hét múlva késő lesz

ÉLETMÓDI

Egzotikus betegségek terjednek Európában, ez az oka

ÉLETMÓDI

Titokzatos eszközt küldött az űrbe Kína

ÉLETMÓDI

Cukkiniből leves? Igen, ezt a receptet ismerned kell