ÉLETMÓDI

Szerző Sors Edina

3 hónapja

Megérkezett a Nyilas telihold, tízmilliószoros energiákkal válthatod valóra az álmokat

Sorsfordító energiákkal érkezett a telihold, itt az ideje a változásnak! A bolygók most kitesznek magukért! Te is állj bele abba, amit szeretnél!

Szerző Sors Edina

Különleges nap volt a tegnapi, de még mindig hat:  a telihold a Nyilasban és a tízmilliószoros energia együtt ismét nagyot alkotnak. Ez a közös energia nagy erőkkel segít a változásban. Mielőtt álmaid valóra váltásán dolgoznál érdemes letisztítani a képet, szembenézni az illúziókkal. Ilyenkor szinte mindig vannak egymásnak feszülő energiák, ezt minden teliholdnál tapasztalhatod. Tudd, hogy mint mindig, most is előrevisz ez a feszültség. Kizökkent az unalmas mókuskerékből, és felkészít a változásra. A Nyilas telihold segít letenni válladról azokat a nehézségeket, melyek a sorsod változtatását akadályozzák. Lehet, eddig észre sem vetted ezeket az akadályokat, terheket, szinte megszokásból viseled már őket. Ha sikerült tisztázni a vágyaidat, akkor add át magad a teremtő energiáknak.

Man,Fire,Show,On,The,Beach,,koh,Kood,(,Kood
Fotó: Shutterstock

Készíts tervet

Amikor azt érzed, sok a feladat, érdemes megállnod egy pillanatra, gondold végig az álmaidat, vágyaidat. Hogyan érheted el őket? Tervezz! Ugyanakkor légy rugalmas! Hallgass a szívesre, figyeld a jeleket! Ha sikerül elengedned a régi rutint, akkor is érdemes egy új rendszert kialakítanod. Szinte mindennek ez a kulcsa. A rugalmas rendszer nagyon nagy segítség. 

 

Irányítsd a figyelmed

Miközben tervezel, adj teret a pozitív gondolatoknak, a Nyilas telihold tüzes energiái szinte szárnyakat adnak, használd őket. De ha valami félelemmel tölt el, azt engedd tovább menni. Tudd, hogy a tízmilliószoros energia nem csak jót, de a félelem által akadályokat is teremthet. Ha ezt tudatosítod, akkor képes leszel figyelmedet a megvalósulás felé irányítani. Ne engedj kételyeket az életedbe! Segíts teremtéseddel másokon is, gondold végig, kik vehetnek még részt a céljaid elérésében, engedd magadhoz közel azokat, akik társteremtőként léphetnek be életedbe. Vedd észre, kinek tetszik az ötleted! Így az építő erők visszaszállnak rád, megtöbbszöröződnek. A cél az, amit teljes szívvel tudsz táplálni, nem az, amit magadra erőszakolsz , vagy esetleg másokra. 

 

Légy résen!

Most komoly lehetőséget kapsz arra, hogy tisztán lásd a vágyad, a célod és az utat a megvalósításhoz. Elég, ha az elő lépést látod. Egy jó terv, és a jó kapcsolatok megmutatják mindig a soron következő lépést. Ebben lesz segítségedre ez a különleges időszak. 

 

Szerző Sors Edina

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!