1 hónapja

Nagy meglepetéseket tartogat a hétvégi horoszkópod

Lássuk, mit ígérnek a csillagok

Kos: (március 21. - április 20.)

Ezekben a napokban a szerencse ön mellé szegődik, így mindent véghez tud vinni, amit mostanában eltervezett. Olyan helyes döntéseket fog meghozni, amelyek fontosak lesznek azon az úton, amelyet kitűzött önmaga elé. Fejlődni fog és ezt a környezete is észreveszi, családja pedig támogatóan lép fel ön mellett.

Bika: (április 21. - május 20.)

Hisz abban, amit szeretne, igaznak állítja azt, amihez kedvet érez, de aztán jön a rideg valóság és rájön, hogy nem minden történik úgy, mint ahogyan azt várta volna. Ne törjön össze, mert ez nem jelenti azt, hogy nem álmodozhat tovább, csak megfelelő alapokra kell helyeznie az elképzelését.

Ikrek: (május 21. - június 21.)

Ha már ilyen jó hangulatban ébredt, legyen kicsit toleránsabb a környezetében élőkkel, és most az egyszer hallgassa végig sokat beszélő, panaszkodó kollégáját, akinek ezúttal tényleg nagy szüksége van egy kis megértésre. Délutánra lelkileg minden Ikrek tökéletes összhangba kerül magával.

Rák: (június 22. – július 22.)

Figyeljen környezetében lévő társaira, barátaira és inkább minőségbeli kapcsolatot építsen, ne pedig mennyiségbelit. Befektetéseivel óvatosan bánjon különösen május végén. A megfontolt döntések miatt nem érheti váratlan kudarc. Leginkább várja meg a nyarat, ugyanis ekkor kedveznek leginkább a jó befektetések megköttetése.

Oroszlán: (július 23. - augusztus 23.)

Ma ismét egyértelműen személyisége pozitív oldalai kerülnek előtérbe, derűs és optimista. A plusz energiákra szüksége lesz, mivel ég a keze alatt a munka. Ötleteivel és gyors gondolkodásával kápráztathatja el a kollégáit, feletteseit, beszélgető partnereit. Pénzügyi helyzetében is könnyen állhat be kedvező fordulat.

Szűz: (augusztus 24.- szeptember 23.)

Ha nem előrelátó és nem cselekszik megfontoltan, akkor kapkodva fog olyan döntéseket hozni, amelyekkel veszélyes helyzetbe sodorhatja magát. Tele van a város új akciókkal, de ne engedje, hogy költekezési kedve elhatalmasodjon a vásárlásai során. Most is csak arra költsön, amire tényleg szüksége van.

Mérleg: (szeptember 24. - október 23.)

Sokszor jelentéktelennek tűnő dolgok hordozzák magukban a legfontosabb információt. Legyen figyelmes, nem szabad átsiklani a részleteken. Ha kell, kérjék ki megfelelő szakember véleményét, mielőtt belefognának terveik megvalósításába, akkor sikereket és eredményeket érhetnek el.

Skorpió: (október 24. - november 22.)

Igencsak szerteágazó tennivalója akad. Hihetetlen dolgokat valósíthat meg, köszönhetően annak, hogy most kitűnő formában is érzi magát. Szerettei vagy egy új szerelem a láthatáron csodálatosan inspirálja. Rájön, hogy másokért dolgozni sokkal inkább érdemes és sokkal nagyobb boldogság, mint öncélúan élni.

Nyilas: (november 23. - december 21.)

Acélozza meg az idegeit és készüljön a káoszra, az őrült helyzetekre, elképesztően viselkedő kollégákra, ismeretlen emberekre. Ne hagyja, hogy olyan nem kívánatos személyek rontsák el a hangulatát, akiknek ön nem számít. Felejtse el őket, és foglalkozzon inkább azokkal, akik szívesen látják önt.

Bak: (december 22. - január 20.)

Vagyonára különösen a nyár közeledtével vigyázzon. Ne lépjen bele túlzott költekezésekbe és nagyobb befektetésekbe. Ön is tudja, hogy a pénzért keményen meg kell dolgoznia. Csak a tudatosan végzett befektetéseinek lesz igazán eredménye, mással most egyáltalán ne foglalkozzon.

Fotó: Shutterstock

Vízöntő: (január 22. - február 19.)

A múlt és jelen harmonikusan ötvözi egymást, és feloldja azokat a gátakat, amelyek ön és az önhöz kevésbé közelálló személyek között volt. Újraértékeli az életét, érzékeny és romantikus lesz. Kapcsolatai a környezetében lévőkkel harmonikus, minden téren teljesen gördülékenyen mennek a dolgok.

Halak: (február 20. - március 20.)

Ebben az időszakban kötelességtudó és mértéktartó, de éppen erre a maximalizmusra van szüksége ahhoz, hogy tovább fejlődhessen. Egyre jobban összeszedi magát, és megragad minden kínálkozó lehetőséget. Nem történhet már semmi olyan, ami megakadályozná az előrelépésben, küszöbön a kedvező változás.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

13 éve eltűnt lány holttestét találhatták meg Diósjenőn

vg.hu

Menekültek támadtak egymásra a magyar határnál, lövöldözés is történt

borsonline.hu

Gratulálunk, párja megkérte Marsi Anikó kezét!

vg.hu

Újabb két britet ítélhetnek halálra az oroszok

ripost.hu

Figyelem! Keressük Bochkor Gábor egyéjszakás kalandját

hirtv.hu

Alcsútdodozi horrorbaleset: teljesen összeroppantak a családtagok

borsonline.hu

Vérfürdő: Lemészárolta mozgássérült nővérét a 14 éves lány

mindmegette.hu

Így tuti nem fogja elszúrni a diétád egy grillparti - egyszerűbb mint gondolnád!

ripost.hu

Kiderült a titok: erre készült halála előtt Berki Krisztián

ripost.hu

Ez a három csillagjegy folyamatosan versenyez

ripost.hu

Forróbb, mint a kánikula: bikiniben mutatta meg a melleit Metzker Viki

ripost.hu

Újabb tragédia a Tiszta-tónál: 22 éves rendőr fulladt bele barátai szeme láttára

További cikkek

ÉLETMÓDI

Így lesz édes a paradicsom, segít a szódabikarbóna!

ÉLETMÓDI

Most érik a rég elfeledett magyar gyümölcs, sajnos ma már kevesen becsülik

ÉLETMÓDI

Vészhelyzet a forróságban: Így jelzi a tested, ha nem ittál elég vizet

ÉLETMÓDI

Így hat a testedre a kávé kánikulában

ÉLETMÓDI

Ez a három csillagjegy folyamatosan versenyez

ÉLETMÓDI

A legjobb júliusi trükkök, hogy csodás legyen a paradicsom

ÉLETMÓDI

Idén is különleges jutalom vár a kitűnő tanulókra