Létrehozva: 2022.04.24.

Nagy szakításhoroszkóp: Így mondják meg a csillagjegyek, ha vége a szerelemnek

Nem minden csillagjegy csinálja egyformán...

A szakítás nem csak annak fáj, akit elhagynak, de az is nehéz időszakot él meg, aki kimondja, hogy vége. A szakításhoroszkóp szerint ebben nem egyformák a csillagjegyek: van, aki könnyen és nyíltan megmondja, miért vet véget a románcnak, mások pedig kegyes hazugságokkal válnak meg a partnerüktől – és akad, aki képtelen kimondani, egyszerűen csak elszivárog. Bár ahány ember, annyiféle, számít, hogy ki milyen jegyben született, amikor meg kell szakítani egy kapcsolatot. Lássuk, mit mond a szakításhoroszkóp!

Fotó: Shutterstock

Kos (március 21. – április 20.)

"Rossz volt az időzítés."

Ha hallottad már ezt a mondatot szakításkor a kedvesedtől, akkor könnyen lehet, hogy Kos jegyben született. E csillagjegy szülöttei mindig úgy érzik, hogy még rengeteg lehetőség vár rájuk az életben, és képtelenek sokáig megmaradni egy helyben. Emiatt, ha nem elég erős a szerelem, akkor egyszerűen ráunnak a románcra, és inkább újabb kalandok után néznek.

Bika (április 21. – május 21.)

"Nem érzem, hogy lenne közös jövőnk."

A Bika mindig tudja, hogy mit akar az élettől, no meg a partnerétől; sokszor már a románc elején megérzi, hogy nem fog sokáig tartani, mert egyszerűen nem passzolnak. Ennek ellenére mindig ad egy esélyt a kezdődő szerelemnek, hiszen szeretné azért jobban megismerni a másikat. Ám ha egy idő után úgy látja, mégsem egymást keresték, nyíltan meg fogja mondani, hogy nincs közös jövőjük.

Ikrek (május 22. – június 21.)

"Nem érzem a szikrát kettőnk között."

Imádja a pezsgést a kezdődő kapcsolatban, a szerelem vibrálását, a másik titokzatosságát, a flörtöt. Azonban ahogy halad a kapcsolat, és elmúlik a rózsaszín ködben úszó fázis, az Ikrek hamar úgy érzi, hogy valami hiányzik, és képtelen belesimulni a hétköznapokba, a nyugodt egymásra hangolódásba. Emiatt sokszor úgy érzi, hogy a szerelemnek vége, és tovább lép.

Rák (június 22. – július 22.)

"Még nem tettem túl magam az exemen."

Az érzelmes Rák legtöbbször nem hazudik, amikor ezt mondja: hiszen, ha valakit megszeret, nehezen engedi el, és hosszú időre van szüksége, míg túlteszi magát egy csalódáson. Még akkor is így van ez, ha már szerelmet nem érez az exe iránt: egyszerűen a nosztalgia miatt folyamatosan a régihez hasonlítja az új párkapcsolatot – és, ha nem stimmel, akkor inkább kereket old.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.)

"Nem akarom, hogy visszahúzzuk egymást."

Ezzel valójában azt mondja az Oroszlán, hogy azt nem szeretné, ha őt visszahúzná a partnere. Bár szenvedélyesen és mélyen tud szeretni, mindig izgatja a fantáziáját, hogy lehetnének jobb lehetőségei is – akár az életben, akár egy másik pár mellett. Ha úgy sejti, hogy a párja visszatartja őt, még akkor is szakítani fog, ha egyébként fülig szerelmes belé.

Szűz (augusztus 24. – szeptember 22.)

"Még dolgoznom kell magamon."

Valójában soha nem lesz olyan időszak, amikor úgy érezné, hogy már eléggé érett és felkészült egy komoly kapcsolatra, hiszen a Szűznek soha, semmi nem elég jó, főleg magával szemben nagyon kritikus. Legtöbbször nem is ez a valódi oka a szakításnak, egyszerűen csak valamit mondania kell, hogy megnyugtassa a másikat.

Fotó: Pixabay.com

Mérleg (szeptember 23. – október 23.)

"Nem te vagy a hibás, hanem én."

Gyűlölnek szakítani, így hosszú idő, mire meghozzák a döntést. De ilyenkor sem hibáztatják soha a másik felet, még akkor sem, ha rosszul bánt velük. Inkább magukra vállalják a felelősséget, hogy a partnerük fájdalmát enyhítsék.

Skorpió (október 24. – november 22.)

"Jobbat érdemelsz nálam."

Párkapcsolatban mindent megadnak a párjuknak, de emellett rengeteget küzdenek magukkal, hiszen nehezen bíznak meg másokban. Soha nem hárítják a másikra a felelősséget, tudják, hogy két ember van egy kapcsolatban, és ha valami elromlik, mindketten hibáztak. 

Nyilas (november 23. – december 21.)

"Nem ugyanarra van szükségünk."

Valójában ezzel azt mondja a tüzes Nyilas, hogy míg a másik meg szeretne állapodni, ő még tenne egy világ körüli utat előbb, vagy kettőt – egyedül. Bár eleinte izgatott, ha új szerelem bukkan fel a láthatáron, hamar talál valami mást, ami még izgalmasabb, és úgy érzi, börtönbe zárja a kapcsolat. Ezért inkább kimondja ezt a kegyes hazugságot.

Bak (december 22. – január 20.)

"Nagyon nehéz időszakot élek meg mostanában."

A Bak az idő nagyobb részében mindig elfoglalt, de ha valaki fontos számukra, szorítanak neki időt és teret az életükben. Sokszor kínszenvedés a munka-magánélet egyensúlyt fenntartani, és ha kudarcot vallanak, akkor igaz is ez a szakítós mondatuk. Ám legtöbbször nem erről van szó, hanem arról, hogy nem érzik annyira szorosnak a kapcsolatot a másikkal, hogy megérje keményebben dolgozni érte.

Vízöntő (január 21. – február 19.)

"Nem állok készen semmi komolyra."

Imádja a szabadságát, és nagyon nehezen adja fel. Ha elköteleződésről van szó, lehet akármilyen nagy is a szerelem, a lelke legmélyén úgy érzi, rázárul egy ajtó. Ha nem elég erősek az érzelmek, inkább szakít, semhogy egy langyos kapcsolatban tengesse az életüket.

Halak (február 20. – március 20.)

"Szeretlek, de nem vagyok beléd szerelmes."

Tud nagyon mélyen szeretni, de néha hullámokban rátör a kétség, vajon csak kedveli a másikat, vagy tényleg fülig szerelmes belé? Ha túl sokáig bizonytalan, akkor kilép a kapcsolatból; ám ezzel a mondattal hagy egy kiskaput arra az esetre, ha a szakítás után jönne rá, hogy bizony, mégiscsak szerelemmel szerette a másikat.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Drámai fordulat: megkezdte az orosz hadsereg a teljes kivonulást

origo.hu

Remegve menekült a kérdések elől Magyar Péter - videó

mindmegette.hu

Megdöbbensz, ezért kérik el a személyidet ha az Aldiban vásárolsz

magyarnemzet.hu

Gigantikus mennyiségű drogot foglaltak le egy bűnszövetkezettől

metropol.hu

„Már most jobb Dibusz Dénesnél” - Marco Rossi törheti a fejét a kapusposzton

magyarnemzet.hu

Levillogta a rendőrt az éjszaka közepén az érdi édesapa és nagyon jó oka volt rá

origo.hu

Így búcsúznak a sztárok Azahriah menedzserétől

mindmegette.hu

Hétvégi ebédötletek sertéscombból: íme a 12 legszaftosabb étel a család asztalára

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Váratlan fordulat Dárdaiéknál, óriási bejelentést tett a Hertha

ripost.hu

Megkezdődött Tordy Géza temetése: itt lesz a színművész örök nyughelye

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

ÉLETMÓDI

Locsolkodás szárazon: az alkoholallergia jelei

ÉLETMÓDI

Megöntözlek rózsavízzel, hogy ne hervadozzál!- Hollywoodi sztárok saját kölnivel

ÉLETMÓDI

Csak a legokosabbak tudják 32 másodperc alatt megoldani a húsvéti képrejtvényt

ÉLETMÓDI

360 millióért duplex lakása is lehet, és 135 négyzetméteres terasza a belvárosban!

ÉLETMÓDI

Megszállottan szerelmes vagy a párodba? Lehet, Bovaryné-szindrómád van

ÉLETMÓDI

Így erősítsd meg otthon a gátizmaidat! Nem csak nőknek!

ÉLETMÓDI

Nem tudsz dönteni az indukciós és a kerámia főzőlap között? Segítünk, melyiket válaszd!

ÉLETMÓDI

A kínai horoszkóp felfedi: ezekre a jegyekre szenvedés vár márciusban