Létrehozva: 2022.04.10.

Izgalmas hétfőt ígér horoszkópod, lássuk, mit ígérnek a csillagok

Komoly fordulatokat ígér a nap.

Kos: (március 21. - április 20.)

Ne vigye túlzásba a munkát, nem ön körül forog a világ, tartson inkább egy kis szünetet. Kapcsolódjon ki, végezzen olyan tevékenységet, amely energiával tölti fel a nap további részére. Az egészsége fontosabb, és ha nem szeretné, hogy egy régebbi egészségügyi problémája kiújuljon, korlátozza feladatait.

Bika: (április 21. - május 20.)

Ma a mértékletesség megtalálása jelenti a legnagyobb kihívást. Kiválasztani azt az arany középutat, ami még előre visz, és nem is dönt össze mindent. Apró lépésekkel, céltudatosan haladni előre, ahelyett, hogy forrófejűen és meggondolatlanul cselekedne. Ez az igazi próbatétel mindenki számára.

Ikrek: (május 21. - június 21.)

Óvja magát most a kellemetlen vagy nehéz helyzetektől, mert ezen a napon érzékenyebb lehet a kelleténél, és sok minden mélyebben érintheti, mint általában. Ez viszont nem tesz jót sem a munkájának, sem a lelkivilágának. Jobban teszi, ha a háttérben marad és csendben kivárja a holnapot.

Rák: (június 22. – július 22.)

Maga sem érti, hogy miért, de egyik pillanatról a másikra feszültté válhat, mint aki fél valamitől vagy aggódik valami miatt. Nem ártana most magába tekintenie, mert ott meglelheti a választ. Valóban felbukkantak olyan problémák, amelyekkel nem számolt, de mindegyiket sikerül leküzdenie.

Oroszlán: (július 23. - augusztus 23.)

A héten többször kell nemet mondania, amit gondoljon is komolyan, ne legyen bizonytalan a döntésben. Használja fel az időt arra, hogy helyre rakjon mindent, amit máskor időhiány miatt nem engedhet meg magának. Akár adja, akár kapja, a figyelmesség manapság nagyon fontos.

Szűz: (augusztus 24.- szeptember 23.)

Szokása szerint most is magára vállalná az egész világ gondját, baját, és ráadásul mindent egyedül szeretne megoldani. Eközben persze eszébe sem jut, hogy önmagával is kellene törődnie. Elképzelhető, hogy valójában csak egy gyökeres életmódváltásra lenne szüksége, hogy megoldódjanak a gondjai.

Mérleg: (szeptember 24. - október 23.)

Anyagi kérdés merülhet fel önben, ami ellen mindenképp tenni szeretne valamit. Mielőtt cselekedne, kérje ki olyanok véleményét, akik szintén hasonló cipőben járnak. Elképzelhető, hogy sikerül olyan megoldást találnia a problémára, ami még az eddigi terveinél is sokkal jobb és célravezetőbb lehet.

Skorpió: (október 24. - november 22.)

Nagyon kedveli önt a környezete, az emberek szinte kényeztetik, tenyerükön hordozzák. Ez nem mindig szül jót, ezért ideje megtanulnia, hogy egyedül irányítsa a sorsát, amíg még nem késő. Önnek kell számot adnia mindenről, amit tett, vagy amit elmulasztott, ne bízza ezt másokra, rajongásuk ettől nem fog változni.

Nyilas: (november 23. - december 21.)

Az elmúlt időszakban nagy változásokon ment keresztül. Ennek nagy ára volt, hiszen sokszor volt mélyponton, cserébe viszont rengeteg tapasztalattal gazdagodott. Nagyon jó lenne tovább adni a fáradságosan megszerzett tudást. Írhatna például blogbejegyzést a meglátásairól, és mindarról, amin eddig keresztülment.

Bak: (december 22. - január 20.)

Május elején fantasztikus meglátásai és ötletei lehetnek, és bár egyelőre úgy érzi, nem profitál belőlük, ez nemsokára megváltozhat. Van ereje kimondani és elérni, amit szeretne, ez pedig magabiztosabbá teszi. Legyen nyitott és befogadó, de hagyjon időt arra, hogy a dolgok nyugodtan kiforrják magukat.

Vízöntő: (január 22. - február 19.)

Valóban nehéz lépést tartani ezzel a sokrétű információ áradattal, amivel nap, mint nap szembesül, de meg kell tanulni kezelni a helyzetet. Szerelmi téren se csüggedjen, aminek fontosságot tulajdonított, arról hamar kiderülhet, hogy nincs jelentősége. Ha így lesz, bizonyosan jól választott párt, akár egy teljes életre is.

Halak: (február 20. - március 20.)

Ma egy nehéz helyzeten sikerül átvergődnie. A határozottságának, higgadtságának köszönhetően a lélekjelenléte nemcsak önt menti meg, sokan fognak hálásan gondolni önre. Ha a hirtelen próbatétel ellensúlyozására egy-két könnyelmű kiadásba veri magát, ne törődjön vele, megérdemel egy kis jutalmat.



 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Váratlan hír Oroszországból, ez mindent meg fog változtatni

origo.hu

Több százezer ukrán került nagy bajba: itt van Zelenszkij újabb felháborító döntése

magyarnemzet.hu

Nagyon csúnya titok derült ki az Orbán-gyűlölő Lilu múltjából

ripost.hu

Krausz Gábor Mikes Annával közösen jelentette be a nagy hírt, erre vártak a rajongók

vg.hu

Különös dolog vette kezdetét az egyik legnagyobb magyarországi boltban: visszafizetik a vásárlás egy részét a kasszáknál

origo.hu

Brutálisan megtámadták, véresre verték a TV2 sztárját

travelo.hu

Videó: Ezek a legszebb, kevésbé ismert horvát vízesések, amiket látnod kell!

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

ÉLETMÓDI

Itt a legújabb, őrült szépségtrend: popsikrémet az arcra a sima bőrért!

ÉLETMÓDI

Locsolkodás szárazon: az alkoholallergia jelei

ÉLETMÓDI

Megöntözlek rózsavízzel, hogy ne hervadozzál!- Hollywoodi sztárok saját kölnivel

ÉLETMÓDI

Csak a legokosabbak tudják 32 másodperc alatt megoldani a húsvéti képrejtvényt

ÉLETMÓDI

360 millióért duplex lakása is lehet, és 135 négyzetméteres terasza a belvárosban!

ÉLETMÓDI

Megszállottan szerelmes vagy a párodba? Lehet, Bovaryné-szindrómád van

ÉLETMÓDI

Így erősítsd meg otthon a gátizmaidat! Nem csak nőknek!

ÉLETMÓDI

Nem tudsz dönteni az indukciós és a kerámia főzőlap között? Segítünk, melyiket válaszd!