Létrehozva: 2022.04.23.

Ezeknek a csillagjegyeknek ígér forró szerelmet a május

Május a szerelem hónapja, most megtudhatod, mit mutatnak neked a csillagok ebben a hónapban!

Szerző Sors Edina

Itt a tavasz, május az egyik legszebb időszaka. Mit mutatnak a szerelemben a csillagok? Nagy szerelmet, flörtöt esetleg szakítást? Most megtudhatod.

Fotó: Shutterstock

Kos

Ne engedd vissza az exed az életedbe. Légy inkább nyitott másokra, ismerkedj. Mutasd meg erős egyéniséged, van más is, aki úgy szerethet téged, ahogy vagy. Szuper időszak a május arra, hogy megnyílj és szárnyalj. Megérkezik az "igazi", a legjobb időben. Most csak add magad.

Bika

Ha párkapcsolatba élsz, akkor most nem kell aggódnod, megy minden a legjobb úton. Ha egyedül vagy, akkor érdemes egy kis időt a munkából felszabadítanod, hogy legyen helye az érkező udvarlóknak. Helyet kell csinálni az életedbe, ha szerelemre vágysz. Észre kell venni azt, aki körülötted van már, engedni kell, hogy megérintsen a tavasz szépsége, ideje változtatnod a mindennapokon.

Ikrek

Tele lesz ez a hónap meglepetéssel. Légy könnyed és befogadó. Ki tudja, mi történhet. Nem igazán van itt az ideje a komoly kapcsolatnak, de azért a flörtölés is kellemes érzésekkel tölthet fel. Játssz, beszélgess, menj ki a szabadba. Vedd elő a humoros, értelmes, kedves lényedet, sok kellemes ismeretségre tehetsz szert.

Rák

Kiegyensúlyozott a párkapcsolatod, csak így tovább! Ha pedig szingli vagy, akkor is szép időszakon mész keresztül. Légy szerelmes előbb a természetbe, lásd meg a világban a szépséget, a szerelem érzése nem feltétlenül kell kötődjön emberhez, ha megérted ezt, akkor még a szerelem is elérkezhet.

Oroszlán

Jó érzés egy kicsit szabadabbnak lenni? Párod egy ideje ezt az ajándékot adja neked. Becsüld meg, és siess hozzá, amikor csak lehet. Tapasztald meg a kontroll nélküli párkapcsolatot, légy hálás érte. Ha pedig nem jött még el az igazi, akkor is éld a napjaid lazán, valaki már nagyon ott kopogtat az ajtód előtt!

Szűz

Fordítsd inkább családodra a figyelmed, most nem a szerelem van a fókuszban az életedben. Nem gond, ilyen időszak is létezik, ne csüggedj, találd meg önmagad ebben is. Jó az egyensúly, így nyárra már eljöhet az, akire mindennél jobban vágysz.

Mérleg

Nagy fordulópont előtt állsz. Döntened kell végre, hogy maradsz-e egy kihűlt vagy bántalmazó kapcsolatban. Vedd észre, hogy nem lehet a végletekig húzni, ha valami nem működik. Szerelemről májusban szó sincs, nem jó hír ez, de legalább visz valamerre. Talán döntesz végre!

Skorpió

Végre olyan valakivel ismerkedsz meg, aki teljesen elvarázsol. Megélheted szexuális fantáziád és megérinti a szíved is egyben. Szuper időszak ez neked. Tapasztalj és add bele magad. Különleges ajándékot kapsz idén az élettől, igen egy mély és szenvedélyes szerelmet.

Nyilas

Tedd fel a kérdést magadnak, hogy mit is jelent a szerelem! Hiszen keresed erre már régóta a választ. Ha igazán partnerre vágysz, akkor abba kell hagyni a sok kalandot, élvezetet. Komolyabban és mélyebben kell megismerned önmagad és a másikat is. A felszínen kapirgálni lehet nem érdemes hosszútávon.

Bak

Jó ideje beleragadtál egy érzelmi csapdába. Lásd meg és lépj tovább. Így megnyílhat előtted egy másik világ, és megismerheted végre a szerelem egy másik aspektusát. Légy bátor és nyitott, most végre eljött a te időd!

Vízöntő

Szenvedélyes napokat élhetsz meg májusban, ez belőled fakad. Jelenleg olyan dolgok foglalkoztatnak, melyek ezt az érzést adják neked, ezt a külvilág is észreveszi és szeretnének hozzád csatlakozni. A szerelmed is lelkes, engedd meg neki, hogy emeljen ebben, jó lesz együtt élvezni tovább is az életet. Vedd észre, hogy mások is kedvelnek, de ne adj nekik túlzott figyelmet. Légy hálás ezért az időszakért.

Halak

Párod ismét nagy szeretettel fordul hozzád, ez beindítja benned a régi emlékeket. Frissül benned a szerelem érzése, ami persze nem múlt el, csak nem volt előtérben. Vidám hónapod lesz. Szingliként pedig végre észreveszed, a tavasz szépségét, a szerelem benned mindig jelen van. Udvarlód is szinte mindig akad, ebből szerelem viszont majd csak később alakulhat.

 

Szerző Sors Edina

Ez is érdekelhet

origo.hu

Felbukkant egy újabb halálos vírus

origo.hu

Kiestek a mélyen kivágott felsőből Vajna Tímea hatalmas mellei

metropol.hu

Házasság első látásra: Érzelmes szavakkal búcsúzik Gyöngyi, itt a vége?

vg.hu

Benzinárstop: az olcsó üzemanyag jöhet, az üres töltőállomás nem

ripost.hu

Áll a bál az X-Faktor körül, még saját mentora is a műsort szapulta

magyarnemzet.hu

Váratlan helyen csapott össze az amerikai csúcsfegyver az orosz védelemmel

origo.hu

Alig takarja a melltartó az egykori szépségkirálynő mellét

ripost.hu

Válassz egy holdat és kiderül, mi a legnagyobb titkod

ripost.hu

Megdöbbentő bejelentést tett a NASA: életet találtak a Marson

ripost.hu

Mennyire vagy művelt? 10 emberből 9 nem tudja ezeknek a szavaknak a jelentését

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

ÉLETMÓDI

Itt a legújabb, őrült szépségtrend: popsikrémet az arcra a sima bőrért!

ÉLETMÓDI

Locsolkodás szárazon: az alkoholallergia jelei

ÉLETMÓDI

Megöntözlek rózsavízzel, hogy ne hervadozzál!- Hollywoodi sztárok saját kölnivel

ÉLETMÓDI

Csak a legokosabbak tudják 32 másodperc alatt megoldani a húsvéti képrejtvényt

ÉLETMÓDI

360 millióért duplex lakása is lehet, és 135 négyzetméteres terasza a belvárosban!

ÉLETMÓDI

Megszállottan szerelmes vagy a párodba? Lehet, Bovaryné-szindrómád van

ÉLETMÓDI

Így erősítsd meg otthon a gátizmaidat! Nem csak nőknek!

ÉLETMÓDI

Nem tudsz dönteni az indukciós és a kerámia főzőlap között? Segítünk, melyiket válaszd!