Létrehozva: 2022.03.31.

Gyűlölnek a sírig: ez a 3 csillagjegy képtelen megbocsájtani

Alapvetően kenyérre lehet kenni őket, de ha valaki visszaél a bizalmukkal, nincs második esély: örökre kitörlik az illetőt az életükből.

Csillagjegyünk alapvetően meghatároz bizonyos tulajdonságokat, nincs ez másképpen a megbocsátásra való képességgel sem. Vannak kimondottan haragtartó csillagjegyek, akik nem hunynak szemet afelett, ha elárulják őket, és hiába kedvesek és jóságosak egyébként, képtelenek megbocsátani. Nem mintha akarnának: ha valaki súlyosan becsapja, megbántja őket, örökre kiradírozzák az életükből. Nem apró sértésekre és kisebb perpatvarokra kell gondolni, hanem súlyos árulásra és hűtlenségre. Míg sokan mások megbocsátják a legsúlyosabb bűnöket is, ezek a haragtartó csillagjegyek egy életre hátat fordítanak.

Fotó: Pixabay.com

Skorpió

Hatalmas elvárásaik vannak a körülöttük lévők felé, emberségben nem ismernek kompromisszumot. Így, ha valaki olyasmit követ el – akár velük, akár másokkal szemben –, ami nem fér bele az ő értékrendjükbe, soha többé nem állnak vele szóba. Lehet ez a párjuk, egy családtag vagy régi barát, a skorpió nem felejt és nem, vagy nehezen bocsát meg. Sokak szerint irracionális a makacssága, de a jellemzését ismerve érthető a konokság, hiszen e jegy szülöttei csupán saját magukat védik: nem akarják, hogy összetörjék a szívüket. Ha valakire megharagszanak, nem kiabálnak, nincs drámai veszekedés vagy vita: egyszerűen hátat fordítanak, és örökre kisétálnak azoknak az életéből, akiktől rosszat tapasztaltak. Bár látszólag megszűnik létezni számukra a másik személy, a skorpió nehezen enged el, hosszú ideig forrong magában, emészti a történteket, és sokszor élete végéig dédelgeti a haragot.

 

Szűz

Általában sok mindent képesek megbocsátani, bár tény, hogy hosszú időre van szükségük ehhez; de ha valaki a személyükben sérti meg őket, akkor nincs visszaút. Míg más konfliktusoknál pont a szűz az, aki elmegy a végletekig, hogy rendezze a helyzetet, addig a személyét érő támadásokban nem ismer kompromisszumot. Ha valaki a megjelenését, a vágyait, gondolatait és az életvitelét kritizálja, ha el akarja érni, hogy rosszul érezze magát a bőrében, a Szűz hátraarcot csinál, és kitörli az emlékeiből az illetőt. Mivel nehezen nyílik meg, és időre van szüksége, míg megbízik valakiben, az ilyesfajta árulást hosszú ideig emészti magában; hiszen pont azért találnak be mélyre a személyes sértések nála, mert nem érzi magát elég jónak, és fél a visszautasítástól.

 

Rák

E jegy szülöttei roppant érzékenyek, könnyen megsértődnek, és ilyenkor hosszú időre vissza is húzódnak a csigaházukba. Hogy onnan mennyi idő alatt bújnak elő, az változó, de általában sokáig tart, mire képesek lesznek megbocsátani annak, aki bántotta őket. Ez nem feltétlenül azt jelenti, hogy dédelgetik magukban a haragot, sőt, a legtöbbször inkább szomorúak, semmint dühösek. Ám szilárdan kitartanak az elhatározásuk mellett, hogy nem engednek az életükbe olyan embert, aki bántja őket. Ha kiderül, hogy valaki az érzelmeikkel játszik, akkor a megbocsátás kizárt: az illetőt örökre törlik az életükből. Sokszor azonban olyankor is hosszú mosolyszünetet tartanak, amikor nem biztos, hogy nekik van igazuk; ha megsértik az érzelmeiket, képtelenek logikusan gondolkodni.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Háborús hangulat van Brüsszelben

borsonline.hu

„Ez nem megengedett!” – áll a bál a TV2-es műsor két szereplője körül, eltanácsolnák őket

vg.hu

Hiába adna egy magyar cég havi 600–700 ezer nettót, nincs jelentkező az állásra

origo.hu

Botrány: Vajna Tímea húga idegesen üzent testvérének

travelo.hu

Mit tegyünk, ha őzgidával találkozunk a természetben?

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Visszatérnek a mínuszok, de ez még nem minden: mutatjuk, milyen időre készülj hétvégén

ripost.hu

Megkezdődött Tordy Géza temetése: itt lesz a színművész örök nyughelye

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

ÉLETMÓDI

Locsolkodás szárazon: az alkoholallergia jelei

ÉLETMÓDI

Megöntözlek rózsavízzel, hogy ne hervadozzál!- Hollywoodi sztárok saját kölnivel

ÉLETMÓDI

Csak a legokosabbak tudják 32 másodperc alatt megoldani a húsvéti képrejtvényt

ÉLETMÓDI

360 millióért duplex lakása is lehet, és 135 négyzetméteres terasza a belvárosban!

ÉLETMÓDI

Megszállottan szerelmes vagy a párodba? Lehet, Bovaryné-szindrómád van

ÉLETMÓDI

Így erősítsd meg otthon a gátizmaidat! Nem csak nőknek!

ÉLETMÓDI

Nem tudsz dönteni az indukciós és a kerámia főzőlap között? Segítünk, melyiket válaszd!

ÉLETMÓDI

A kínai horoszkóp felfedi: ezekre a jegyekre szenvedés vár márciusban