Nadrágszíjas plakátokkal fogadta Debrecen Magyar Pétert

POLITIK
Létrehozva: 2022.02.13.

Rémálom: ez a 3 csillagjegy nem ért a nők nyelvén

Lehetnek nagyon vonzók, mégis valami nem stimmel. Ezek a férfiak a nők rémálmai, vigyázz velük! A csillagok nem hazudnak!

Szerző Sors Edina

Azok a férfiak, akik ezekben a csillagjegyekben születtek, eleinte nagyon csábítóak, kedvesek, rengeteg jó tulajdonságuk van, mégis valami hiányzik belőlük, egyszerűen nem értenek a nők nyelvén. A párkapcsolat nem egyszerű, vannak benne hullámvölgyek és magaslatok. Ha viszont a férfi nem ért meg téged, érdemes rá odafigyelni, hogy nehogy rémálom legyen a kapcsolatból. Milyen csillagjegyben születtek ezek a férfiak? Most megtudhatod.

Fotó: Shutterstock

Bika

Figyelmes és romantikus alkat a Bika. Mindent bevet, nagy erőssége az ajándékozás, és szeret mindenkit elkápráztatni luxuscikkekkel. Vigyázz, mert képes hamar az idegeidre is menni, amikor meglátod a másik oldalát. Rettentően makacs tud lenni, önfejű és követelőző. Ha bekapcsol nála ez az üzemmód, vulkánként robban ki. Ilyenkor nem képes az érzelmein uralkodni. Dühös és néha gonosz is lehet. Megpróbál megbüntetni, csakis téged hibáztat. Nehéz vele kommunikálni, elönti az agyát a méreg. Amikor megnyugszik, tökéletesen meg tudja magyarázni, hogy miért történtek a dolgok, és te ebben hol vagy felelős. Ha pedig többször előfordul, hogy elveszti az önkontrollt, akkor nem érdemes mellette maradni hosszútávon. Ekkor még biztos, hogy érzelmi és kapcsolati fejlődésre szorul. Ha nem képes még erre, akkor biza jobb, ha lelépsz mihamarabb!

Rák

Nagyon családcentrikus, érzékeny a Rák férfi. Figyelme folyamatosan másokon van. Ez nagyon szép és jó, csak éppen halovány fogalma sincs arról, mit kezdjen egyedül magával. Nem képes az érzéseit irányítani. Nagyon nehéz befogadni sokszor érzelmi ömlengéseit, vagy elfogadni a végletességét. Ilyenkor hirtelen haragú, ráadásul sértődékeny. Van olyan emberi kapcsolata, ahol egy életen át nem bocsát meg. A párkapcsolat vele eleinte fantasztikus, odaadó, gondoskodó és szerető férfi tud lenni, de ha nem veszed észre és nem tartatod be vele a határaid, akkor azt érzékeled, hogy rád ragadt, nem mozdul nélküled. Átcsaphat a nagy szeretete érzelmi zsarolásba, és ezt ne engedd meg. Ezen a ponton jön el az, hogy nem érti tovább a nyelved. Hiába is magyarázod meg neki, hogy ez neked sok, ha nem érti meg miről beszélsz, itt vedd fel a nyúlcipőd és fuss!

Bak

Merev és hűvös, látszatra kiegyensúlyozott és nyugodt, tervszerű. De ő az érzelmi játszmák nagymestere. Jobb, ha nem keveredsz vitába vele, mert logikájával tuti leiskoláz. Ha pedig kijön a sodrából, akkor haragja és hangja is hatalmas, zeng az egész ház tőle. Tökéletesen tudja, mivel bánthat meg, hol van az érzékeny pontod. Kíméletlen, célja pedig az, hogy bebizonyítsa neked a saját igazát. Nem ért a nők nyelvén, nem kompromisszumképes. Kifejezetten az a célja, hogy uraljon. Ráadásul jobb, ha tudomásul veszed, hogy az életében csak a második lehetsz. Számára a munka és a siker a legfontosabb az életben. A nagyon vonzó Bak férfi igazi rémálom lehet. Sokszor azért nehéz elszakadni tőle, mert nagyon sok jó tulajdonsága rendszeresen felülírhatja az általa megélt nehézségeket. Nehéz kilépni a játszmáiból, amihez a kezdetekkor te megadtad az engedélyed. Ugyanakkor, ha beleállsz az áldozatszerepbe, ő a legnagyobb tanító is egyben. 

 

 

Szerző Sors Edina

Ez is érdekelhet

origo.hu

F1 Miami Nagydíj: Verstappen hibája és egy baleset történelmi sikerhez vezetett

origo.hu

Next Top Model Hungary: eljött a meztelen fotózás ideje

metropol.hu

123 éve született a magyar film: teszteld, te mennyire emlékszel a régi idők mozijaiból - kvíz

hirtv.hu

A testőrei lezárták Magyar Péter kocsiját a vonaton

ripost.hu

Itt vége! Fekete-fehér képpel búcsúzott a TV2 sztárja

mandiner.hu

„Te bohóc, szánalmas vagy, húzz el!” – most lett elege a Veszprém szurkolóinak, tüntetni fognak

origo.hu

Kondenzcsík: kell-e félnünk, ha ilyet látunk az égen?

mindmegette.hu

Azonnali termékvisszahívás: két kedvenc termék is érintett

ripost.hu

Gyűlölik a poloskák: ez a természetes anyag a legjobb ellenszer

ripost.hu

Kőkemény helyesírási teszt: 10 emberből 9-nek nem tűnik fel a különbség

ripost.hu

Fodrozódik az őszibarack levele? Így mentsd meg a termést

ripost.hu

Sorsdöntő változás köszönt be hamarosan a szerelmi életünkben, ez vár ránk Szegedi Erika főboszorkány szerint

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

ÉLETMÓDI

Így alszanak újabban a japán házaspárok: ezt teszi a feleség, ezt teszi a férj

ÉLETMÓDI

Igazi rekord! 53 kilót fogyott Dorottya! Ez a titkos módszere!

ÉLETMÓDI

Itt a legújabb, őrült szépségtrend: popsikrémet az arcra a sima bőrért!

ÉLETMÓDI

Locsolkodás szárazon: az alkoholallergia jelei

ÉLETMÓDI

Megöntözlek rózsavízzel, hogy ne hervadozzál!- Hollywoodi sztárok saját kölnivel

ÉLETMÓDI

Csak a legokosabbak tudják 32 másodperc alatt megoldani a húsvéti képrejtvényt

ÉLETMÓDI

360 millióért duplex lakása is lehet, és 135 négyzetméteres terasza a belvárosban!

ÉLETMÓDI

Megszállottan szerelmes vagy a párodba? Lehet, Bovaryné-szindrómád van