ÉLETMÓDI

Szerző ripost

9 hónapja

Megérkezett a március első horoszkópja, durva, mi vár rád

Lássuk, mit ígérnek a csillagok

Szerző ripost

Kos: (március 21. - április 20.)

Fárasztó és kimerítő időszak elé néz, fontos, hogy ne fogyjon el az összes energiája. Az elkövetkező napokban rengeteg feladata lesz, ezért nehéz lesz csupán egyetlen feladatra koncentrálni. Tanulja meg elengedni a lényegtelen apróságokat, és próbáljon meg mindent úgy elfogadni, ahogy van.

Bika: (április 21. - május 20.)

Igyekezzen meglátni a sok jót a mai napban, sokszor az emberi nagyravágyás miatt nem tudjuk értékelni azt, ami másoknak nagy örömet okozna. Jutalmazza meg magát egy finom ebéddel, vagy egy régóta áhított könyvvel, töltse le a kedvenc filmjét, csináljon olyasmit, amit eddig nem tudott kipróbálni.

Ikrek: (május 21. - június 21.)

Amennyiben házas, párja provokálhatja, de türelemmel megőrizheti a kapcsolatuk egyensúlyát. Később azonban nem árt megbeszélni a viselkedésének az okát. Ha ez gyakran előfordul, az nem tesz jót a kapcsolatuknak. Társának is igazodnia kell önhöz, és beismerhetné a hibáit.

Fotó: Shutterstock

Rák: (június 22. – július 22.)

Nehéz lesz a következő hónapja, mert komoly döntéseket kell meghoznia. Bízzon magában, vegye sorra a saját értékeit, és higgye el, hogy minden viszontagság ellenére képes lesz győztesen kikerülni a nehézségekből. A bezártság pedig egy szükséges rossz, amivel most meg kell birkóznia, sőt, barátkoznia.

Oroszlán: (július 23. - augusztus 23.)

Nehezére esik elfogadni, hogy az önhöz közel álló emberek nem úgy működnek, mint ahogyan azt szeretné. Sajnos nem találják ki a gondolatait, és nem értik, miként járhatnak a kedvében. Pedig önnek csak annyi kellene, hogy nyugalom és rend közepette lehessen együtt a szeretteivel.

Szűz: (augusztus 24.- szeptember 23.)

Ha elég kompromisszumkész, akkor mindenre lesz megoldás, és nem fognak nehezére esni az elkövetkező napok. Most a család és az otthon jelenti a fő biztonságot, és mindent megtesz annak érdekében, hogy ez így is maradjon. Elevenítsék fel a régi, kedves élményeket, hogy újra derülhessenek rajta.

Mérleg: (szeptember 24. - október 23.)

Jelenleg a legfőbb szükséglete a kiegyensúlyozottság és harmónia. Akár nagyobb áldozatvállalásra is hajlandó a béke és a nyugalom érdekében, mert igényli a békés, vitáktól és túlzott feszültségektől mentes hátteret. Ezért minden erejével a stabilitásra és az anyagi biztonságra törekszik.

Skorpió: (október 24. - november 22.)

Bízzon önmagában és szeretteiben, barátaiban. Ami ma még kilátástalannak tűnhet, holnap már nem is olyan elérhetetlen. Várja ki mindennek a végét, készüljön a legrosszabbra, de remélje a legjobbakat. A bolygóállás lassú, de biztos előrehaladást generál az elképzeléseiben, rövid és hosszú távú terveiben.

Nyilas: (november 23. - december 21.)

Ha ma túl sokat gondolkozik önmagáról, az életről, a körülményekről – és persze a munkájáról, amiből mostanában kezd elege lenni -, akkor könnyen juthat olyan felismerésre, hogy minél előbb, esetleg már holnap változtatni kell. Lehet, hogy ezt jól érzi, de legyen kicsit türelmesebb és belátóbb.

Bak: (december 22. - január 20.)

Ez a nap nem jó arra, hogy kételkedjen önmagában, mert a kishitűsége most olyan akadály lehet, ami később negatívan fog visszaütni. Későbbi sikerei, boldogulása múlhat most azon, hogy milyen benyomást tesz másokra. Szedje össze az önbizalmát, mert most nincs helye a bizonytalankodásnak.

Vízöntő: (január 22. - február 19.)

Élvezze a nyugalmat, otthon, családja körében is mindenkinek jó kedve van, kerülik a vitás helyzeteket. Az ilyen bensőséges hangulatú napokon végre őszintén kibeszélhetik magukat. Délután, vagy este feltétlen hívja fel idős, betegeskedő rokonát, ma könnyen történhetett vele valami, balesetveszélyes ez a nap.

Halak: (február 20. - március 20.)

Legnagyobb támasza a családja. Mutassa ki nekik a szeretetet, nagyon vágynak az ön figyelmére. Nem csak nekik, önmagának is örömöt okoz az érzések visszacsatolásánál. Ha nem él társkapcsolatban, akkor most erősebben vágyakozik olyan partnerre, aki az önéhez hasonló életet él.

Szerző ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!