Újabb botrány: Magyar Péter öccse közel 2 milliót tett zsebre a Diákhitel-megbízásokból

INSIDER
Létrehozva: 2022.02.12.

Mágikus ékszerek, melyek szerelmet hoznak az életedbe

Íme azok az ékszerek, melyek varázslatos hatással segítenek, hogy végre rád találjon a szerelem! Ismerd meg ezeket a különleges kristályokat.

Szerző Sors Edina

Érdemes a kristályok világát megismerni, csodálatos ékszereket készítenek belőlük. Gyógyító, nyugtató hatásukat már nagyon régen ismeri az emberiség, de a szerelmet is be tudod vonzani az életedbe, ha magadon viseled őket. Ezek a kristályok tuti segítségedre lesznek, egyedi rezgésük nem hagy cserben!

Karneol

Ez a kristály tele van energiával, nagy hatással van a női nemi szervre, növeli a termékenységet, a szexcsakra egyik fontos alapkristálya. Nem csak szépsége tűnik fel a nyakadban, vagy vonzza a férfiak tekintetét az ujjaidra, hanem harmonizálja a szexuális energiáidat is. Válassz egy szép szettet, és tapasztald meg saját magadon ezt a varázslatos hatást. Egész biztos, hogy csillogó férfiszemekre találsz.

Holdkő

Ez a hölgyek kristálya, nem véletlenül, hiszen ez egy csodás féldrágakő, mely a Holddal és a nőiséggel áll kapcsolatban. Olyan minőségeket erősít fel, mint a megértés, együttérzés, gyengédség. Segít kibontakoztatni azt, hogy megélhesd nőiséged, felülkerekedj gátlásaidon, ruglmasan éld meg az örök változást. Ezekkel az energiákkal pedig könnyed rádtalál a szerelem.

Rózsakvarc

Fotó: pixabay.com

Erősíti a szívet, magába szívja a fájdalmat, segít a csalódásaidat feldolgozni. Nagyon nagy szolgálatot tesz a rózsakvarc a szeretet és szerelem területén. Az egyik legerősebb kő. Nyakláncon, karkötőn is képes kifejteni a hatásait. Segtí a párkapcsolatok elengedésében, és az új szerelem felé való megnyílásban is.

Smaragd

Fotó: pixabay.com

Igazi vénuszi erőket rejt ez a kristály. A beteljesült szerelem szimbóluma. Segít abban, hogy megéld a benned lévő erotikus nőt, elmélyíti az érzelmeidet, fokozza a szexuális enegiákat. Olyan kisugárzásot lesz tőle, hogy legény legyen a talpán, aki ellenáll neked. Nem lesz több feladatod, csak szívből kiválasztani az igazit.

Ezeket a kristályokat nem csak ékszerként viselheted magadon, hanem a pénztárcádba rekva egyet-egyet is magadnál tarthatod. Esetleg az otthonodban elhelyezve a hálószobában. Ékszerként természetesen mindegyik gyönyörű!

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek