ÉLETMÓDI

Szerző Sors Edina

9 hónapja

A tavasz mindent összezavar? Ez a négy csillagjegy most félreléphet

Erős energiák érkeznek tavasszal, bekavarhatnak néhány csillagjegy szerelmi életébe. Igazán nagy döntés elé kerülhetnek.

Szerző Sors Edina

Hamarosan itt a tavasz, a csillagok sem tétlenkednek. A tavaszi energiák bizony néhány csillagjegyre erős hatással lesznek, mégpedig a hirtelen érkező szerelmi energiák hoznak galibát egyes emberek életébe. Nehéz döntés elé kerülhetnek,  komoly próbatétel előtt állnak, megtenni, vagy nem tenni? Kik azok, akiket most kísért a sors és  félrelépés, sőt akár nagy bukás lehet a kaland vége.

Fotó: Shutterstock

Ikrek

Ki nem maradnának ebből a sztoriból! Levegős, játékos egyéniségük hamar vonzza a szerelmet és a kalandot. Ráadásul most még ki is lesznek téve a csillagok játékának. Aki ebben a jegyben született, kösse fel a gatyáját, nem biztos, hogy megéri a kalandozás. Azt viszont nem lehet tudni, hogy a kaland mögött ott találják-e az igazit. Tanácsot adni szinte lehetetlen, bár egy dolog mindig igaz lehet, hogy hallgass a szívedre. Könnyű kis kitekintés is fordulhat komolyra. De érdemes így kezdeni egy komoly kapcsolatot? Reálisan gondolkodva persze azt mondanánk, hogy ne, de a szív diktál a szerelemben, nem igazán az elme. Vagy ez is egy tévedés? A bolygók mozgása és energiája majd tesz azért, hogy az Ikrek döntést hozzanak. 

Skorpió

Félrelépni vagy sem? Ez itt a nagy kérdés. Hiszen a Skorpió jegy szülötteit könnyen viszik a szexuális energiák. Tavasszal sem lesz ez másképp. De számukra most egy kikacsintás komoly következményekkel járhat. Ha nem bírnak az ösztöneikkel, és belekóstolnak a friss és ismeretlen szépségbe, abból nagy galiba lehet. Lehet most nem érdemes. Ha pedig megteszik, akkor nincs más út, csak a felelősségvállalás. Hebegni-habogni most teljesen felesleges. Szinte naponta húzza el a mézesmadzagot előttük a sors. Kitartás, elmúlik ez a csábító és vágyakozó időszak. Ha beadják a derekukat, lesz itt lepedőakrobatika! 

Nyilas

Kalandozásra születtek a Nyilas jegyűek. Hosszú évek házasságát boríthatják most fel. Ki tudja, lehet itt az ideje a változásnak, egy régi idejétmúlt párkapcsolatból való kilépést segíthetik a tavaszi csillagállások. De, ha így döntenek is a nyilasok, azért tudatosan és a másikat kevésbé megsértve békében érdemes elválni. Vigyázat a félrelépéssel, talán érdemes előbb megtenni a lépéseket és megbecsülni a régi partnert. Kiszállni a kapcsolatból és csak utána kalandozni. De mint tudjuk, a szerelemre receptet írni szinte lehetetlen.  

Vízöntő

A legnagyobb szabadságszerető csillagjegy a Vízöntő. Alapjában hosszú párkapcsolatra bírni őket szinte lehetetlen. Ha beadták a derekukat, akkor szabadon döntenek így. De, ha elkapja őket a tavaszi zsongás, akkor nekik is annyi. Intelligens emberek születnek ebben a jegyben, így talán ezt a kérdést is eszerint oldják meg. De a lebukás ettől még veszélyes. Összetörhetik párjuk szívét. Megéri? Hatalmas kihívás ez az időszak nekik. Talán humorral megmaradnak a játéknál, kacérkodásnál és nem csalják meg a partnerüket. Ki tudja? 

 

 

Szerző Sors Edina

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!