Létrehozva: 2021.10.23.

Kirándulj és síelj a Bakony szívében: megújult a Síaréna Vibe Park

Új névvel, arculattal és megújult gasztronómiai kínálattal éled újjá az eplényi hegy.

Szerző ÚTISÚGÓ

A természet rezgései, a sport lüktetése, az új fogások mámorító illata adja a Síaréna Vibe Park pikantériáját, amely négy évszakos programjaival egész évben várja vendégeit Eplényben

Forrás: Útisúgó

„A Síaréna Vibe Park egy üde színfolt a Bakony szívében, olyan meseszép helyszín, ami számos lehetőséget tartogat az ide látogatók számára az év minden szakában. Ide érdemes eljönni a családdal és a barátokkal is, akkor is ha épp nyugalomra vágyunk, vagy ha vad lüktetésre illetve adrenalinra. A hegy már bizonyította, hogy nem csak télen kínál számos sportolási és szórakozási lehetőséget, hanem tavasszal, nyáron és ősszel is. Számos családi-és sportprogrammal, kertmozival, tematikus túrával várja a látogatókat, a Síaréna Vibe Park pedig még több vibe faktorral készül az elkövetkező időszakban” – mondja Dr. Paksi Piroska, a Síaréna Vibe Park ügyvezetője.

Forrás: Útisúgó

Októberben családi kézműves foglalkozással, nagy síszezon előtti kőszedéssel, halloween-i tökfaragással vár mindenkit a hegy. Télen a síelésen és snowboardozáson túl az ország legnagyobb Airbag-je extra adrenalint garantál majd az igazán vállalkozó szelleműeknek. Tavasztól a kerékpárosoké lesz a terep, akár sportként űzi valaki, akár hobbiként, a hegyen biztos, hogy megtalálhatja majd a számításait.

Forrás: Útisúgó

„Kialakítunk egy állandó downhill pályát az extrémsport kedvelőinek, és folyamatos kerékpártúrákat és erdei kirándulásokat szervezünk majd szakképzett túravezetők irányításával. A Sport43 ingyenes kezdeményezéssel összefogva az iskolás csoportokat idén sem hagyjuk ki a legjobb programokból, eddig közel 30.000 gyerek tartott már velünk. A nonprofit programsorozat keretein belül tematikus osztálykirándulásokat szervezünk nekik, libegőzéssel, túrázással, télen pedig térítésmentes síelési és snowboardozási lehetőséggel. A tavalyi szezonban a téli sportok kedvelői – 73.000 fő -, 116 hóbiztos napon hódolhattak szenvedélyüknek, közel 8 km hosszú pályarendszer, 16 különféle síútvonal, valamint Magyarország legnagyobb kezdő és leginkább családbarát, A7 pályája vár minden sí rajongót idén is. Mindemellett terepfutó központtá is váltunk, és folyamatos tematikus túrákkal – erdőfürdőzés, szarvasbőgés-túra, szentjánosbogár-túra – csalogatjuk a természet szerelmeseit Eplénybe” – folytatja Boós Imola, a Síaréna Vibe Park marketing vezetője.

„A szolgáltatások színvonalának emelésére törekszik mindenki. A Síaréna is évről-évre bővül, új pályák és felvonók létesültek, folyamatos a fejlesztés. A Vibe Park arra törekszik, hogy igazi négy évszakos központtá váljon, ahol minden időszakban megtalálhatják az ide látogatók az őket feltöltő programokat, átérezhetik a Bakony különleges hangulatát és együtt rezonálhatnak a természettel.

Eplény mottója: Sport és pihenés minden évszakban”

– mondja Szabó István, az Eplényi Turisztikai Egyesület képviselője.

A Síaréna Vibe Park megújulásával együtt az eplényi vendéglátás is újjászületik: új trendek, minőségi gasztronómiai kínálat minden évszakban, új séf várja az ínyencségek kedvelőit a hegyen.

Forrás: Útisúgó

Az a csodálatos természeti környezet, ami itt körülvesz bennünket, valamint szolgáltatásaink, programjaink színes palettája szinte már kívánja, hogy minőségi gasztronómia párosuljon hozzá. Terveink közt szerepel, hogy az év mind a négy évszakában változatos eseményekkel és profi vendéglátással találkozzanak majd a hozzánk látogatók.

Részben megújuló „gasztro” csapatunk, – élén profi séfünkkel, Fazekas Tamással – kiváló ételekkel vár majd minden éhes sportrajongót, családdal kirándulót, természetjárót és pihenni vágyót. Igazi kulináris utazásra hívunk mindenkit, változatos, minőségi ételekkel, italokkal„ – mesél a gasztronómia újításairól Bitter Miklós, a Síaréna Vibe Park gasztronómiai részlegének vezetője.

Szerző ÚTISÚGÓ

Ez is érdekelhet

origo.hu

Gyönyörű lányok a Magyarország szépén - nézzen képeket a válogatóról!

origo.hu

Több százezer ukrán került nagy bajba: itt van Zelenszkij újabb felháborító döntése

borsonline.hu

Harry herceg elsírta magát III. Károly döntése miatt, ez volt az utolsó csepp a pohárban

mandiner.hu

Havas Henrik nagyot ment: „Én ismerem Orbán Viktort, beledöglene, ha Schmitt Pál és Novák Katalin után Sulyok Tamás is lemondana”

ripost.hu

Drámai fordulattal ért véget a Házasság első látásra

vg.hu

Az orosz-ukrán háború 793. napja – az orosz győzelem kulcsa: Csasziv Jar

origo.hu

Brutálisan megtámadták, véresre verték a TV2 sztárját

astronet.hu

Heti szerelmi horoszkóp 2024. április 20-26.: Nehézségeket jeleznek a bolygók

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

ÉLETMÓDI

Itt a legújabb, őrült szépségtrend: popsikrémet az arcra a sima bőrért!

ÉLETMÓDI

Locsolkodás szárazon: az alkoholallergia jelei

ÉLETMÓDI

Megöntözlek rózsavízzel, hogy ne hervadozzál!- Hollywoodi sztárok saját kölnivel

ÉLETMÓDI

Csak a legokosabbak tudják 32 másodperc alatt megoldani a húsvéti képrejtvényt

ÉLETMÓDI

360 millióért duplex lakása is lehet, és 135 négyzetméteres terasza a belvárosban!

ÉLETMÓDI

Megszállottan szerelmes vagy a párodba? Lehet, Bovaryné-szindrómád van

ÉLETMÓDI

Így erősítsd meg otthon a gátizmaidat! Nem csak nőknek!

ÉLETMÓDI

Nem tudsz dönteni az indukciós és a kerámia főzőlap között? Segítünk, melyiket válaszd!