RETRO RÁDIÓ

Ez a magyar csoki világsikerre pályázik és nem véletlenül

Ez a magyar csoki világsikerre pályázik és nem véletlenül
Létrehozva2021. 09. 06. 10:55

Ha egyszer beindul a fantázia, akkor bizony nincs megállás! A chocoMe világsikerre pályázó magyar csokimanufaktúrában legalábbis ez a helyzet. Olyan új ízekkel és kombinációkkal rukkolnak elő, hogy tényleg csak elcsábulni akarunk.

Számos nemzetközi elismerést és díjat nyeretek el a chocoMe magyar csokimanufaktúra termékei, de a 2021-es ősz is mámorítónak ígérkezik. A folyamatosan bővülő termékpalettán új ízek, új táblás csokik jönnek, ráadásként pedig egy fantasztikus ízvilágú lekvár is csábítja az igazi ínyenceket.

A Petit termékcsalád tavaly debütáló, 9 darabos, gin ízesítésű változata után most ezzel azonos, 9-es kiszerelésben tér vissza a Petit 21 legnépszerűbb íze, a Falatnyi étcsokoládé lapocskák málna töltelékkel, amely a csokoládé finom roppanásával, a málna igéző varázslatával bűvöli tovább a csokiimádókat

Eszméletlen ízvilág, egyetlen falat zsongást okoz minden érzékedben! (Fotó: chocoMe)

A család teljesen új ízvilágú termékkel is bővül: a Falatnyi tejcsokoládé lapocskák sós pisztácia töltelékkel alapját a manufaktúra által most először alkalmazott, francia Cacao Barry 38%-os tejcsokoládéja jelenti, amely a csokoládémágus, Mészáros Gábor szerint tökéletesen harmonizál a lágy pisztácia töltelékkel, melyet egy csipet Maldon só tesz még izgalmasabbá.

A klasszikus táblás csokoládék híveire is meglepetések várnak, két új csupa magvas összeállítás jelenik meg a palettán: Étcsokoládé: pekándió-szicíliai mandula-Piemonte-mogyoró, valamint a Fehércsokoládé: pekándió-brontei pisztácia-Piemonte-mogyoró.

Nagyon csokis és roppanós... (Fotó: chocoMe)

A tejcsokoládé rajongóknak sem kell messzire menniük új kedvencekért. A chocolatier egyik személyes kedvence is elérhetővé válik a chocoMe választékában. Végtelenül egyszerű kreáció, ám a három összetevő páratlan alapanyag-minőségének és a megfelelő arányok használatának köszönhetően felejthetetlenné válik – ez a tejcsokoládé Maldon sóval, dupla adag Piemonte-i mogyoróval.

Két magvas-gyümölcsös párosítás is megjelenik, ahol a csokoládé, az olajos magvak és a gyümölcsfélék verhetetlen harmóniája teszi egyedülállóvá az összeállításokat: az egyik a Tejcsokoládé: aranymazsola-vörösáfonya-Piemonte-i mogyoró, a másik a Tejcsokoládé: fahéj-őszibarack-Piemonte-i mogyoró.

A csokoládékülönlegességek mellett egy álomba illő lekvár is bemutatkozik: a rögtön sikertermékké vált mangó-ananászhoz, melyből – megjelenését követően – mindössze néhány hónap alatt többezer üveggel értékesített a chocoMe, most új családtag társul, Málna & yuzu ízben.

Leírhatatlan, élénk, gyümölcsös ízvilág (Fotó: chocoMe)

A korábban már a Fruité gyümölcszselé válogatásból megismert, egyszerre zamatosan édes és frissítően fanyar ízkombináció Mészáros Gábor egyik kedvence ízpárosítása. Ez adott inspirációt a manufaktúra második lekvárjának elkészítésénél, amely szintén az új évszak igazi ínyenc ajándékának ígérkezik. Gyümölcstartalom: 72,2%

2021 őszén tehát ismét bebizonyosodik: ahogy egyetlen nap sem telhet el édes kényeztetés nélkül, úgy egyetlen szezon sem köszönthet be változatos, gazdag ízvilágú chocoMe újdonságok nélkül.

 

Ripost hírek

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.