Létrehozva: 2021.07.05.

Salma Hayek elképesztő szexin pózol a címlapon a Nanushka ruciban

Az 54 éves világsztár merész dekoltázsú, testhez feszülő fekete ANUBI vegánbőr Nanushkában villantott tökéletes alakot a neves Style magazin címlapján.

Újabb fantasztikus sikert tudhat magának a nemzetközi divatvilágban is elismert magyar márka, a Sándor Szandra divattervező által alapított Nanushka. A márkát felfedezte magának a nemzetközi divatvilág, így világhírű modellek, színészek és zenészek is örömmel viselik. A magyar divatmárka most újabb hírességet hódított meg, ezúttal az egzotikus szépségű Salma Hayek visel egy rendkívül merész Nanushka ruhát a The Sunday Times kiadványaként megjelenő divatmagazin, a Style júniusi címlapján.

A mexikói származású amerikai színésznő az Istagramon is megosztotta a dögös felvételt, amit néhány nap alatt több, mint 165 ezer lájkkal díjaztak a rajongói. Azt, hogy a stílusikonnak számító Salma Hayek nem maradt észrevétlen a magyar tervezésű Nanushka ruhában, cikkek sora igazolja. Az 54 évesen is rendkívül szexi színésznő legfrissebb címlapfotójáról méltató cikkben számolt be egyebek mellett a The Times, és a Fashion Photography.

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

Salma Hayek Pinault (@salmahayek) által megosztott bejegyzés

A rendkívül szexi, átkötős lapruha egyébként ismerős lehet, hisz nemrégiben Tóth Gabi is ilyen szettben villantott, igaz, őt fehér színben és mini fazonban varázsolta el ugyanez a szerelés.

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés

A Nanushka szíve, lelke

CULVER CITY, CA – MAY 30: Sandra Sandor attends Nanushka Dinner (Photo by Donato Sardella/Getty Images for Nanushka) gyerekkori becenevén , 37 éves divattervező. Budapesten él, de a világ számos városát nevezhetnénk a lakhelyének, annyi időt tölt külföldön, főként a divat fővárosaiban. A járt, ahol divattervezést tanult, majd hazajött és megalapította a Nanushkát.

Édesanyja a vasfüggöny leomlását követően az elsők közt kezdett gyermekdivattal foglalkozó vállalkozásba, így Szandra már egészen kislány korában megismerkedett a divatszakmával. Divatmárkája 2006 óta érhető el a magyar közönség számára. Első elismeréseit nagyon hamar megszerezte, 2008-ban a Forbestől A jövő ígérete díjat kapta. 2016-ban, Baldaszti Péter csatlakozását követően vállalkozása nyitott a nemzetközi piac felé, ma már állandó üzlete van a New York-i Sohóban, kreációit pedig olyan hírességek hordják, mint Rihanna, Hailey Bieber vagy Emma Watson. Nanushka karriere tehát töretlenül ível felfelé, amiért kőkeményen megdolgozott. A munka mellett a magánéletben is sikeres, jegyben jár és már a családalapításon is gondolkodik. A munkáit már sokan ismerik, de nem mindenki láthat be a kulisszák mögé, ahol kiderül, ki is ez a szerény, de céltudatos lány. Összeszedtünk néhány olyan érdekességet, amikből színesebb képet kaphat mindenki Sándor Szandráról.

1. A kollekcióit mesék ihletik

Szandra kislányként nem királykisasszonyokat rajzolt, viszont imádott öltözködni és odavolt a szép ruhákért. Bevallása szerint a rajzolásban sosem volt és a mai napig sincs kiemelkedő tehetsége, de szerencsére a tervezéskor nem is ez a fő feladata. Gyermekkora óta rajong a mesékért, ezek szolgáltatják az alapot egy-egy ruhához vagy kollekcióhoz is. A világszép nádszálkisasszony az egyik kedvenc meséje, és A madarak tanácskozása, valamint a Vidd hírét az Igazaknak című könyv is inspirálta.

2. Szülei közgazdásznak szánták

Még csak 17 éves volt Szandra, amikor a továbbtanulás szóba került otthon. A szülei közgazdasági pályára szánták. Édesanyának egy gyerekruhákkal foglalkozó vállalkozása volt, viszont hiányzott a családból az, aki a pénzügyekhez ért. Az volt a tervük, hogy egy napon lányuk veszi át a boltot, és még sikeresebbé teszi. .Akkor egy két tannyelvű külkereskedelmi gimnáziumba járatták, de Szandra tudta, hogy más lesz az ő útja. Bár a szülei pénzügyi területre szánták végül elfogadták lányuk érveit. Szandra apukája szerette volna, ha Szandra tökéletesen elsajátítja az angol nyelvet, így amikor kiderült, hogy felvételt nyert a London College of Fashionre, még inkább támogatta elszánt lányát.

3. Élete első alkotására nagyon büszke

A legelső ruhadarab, amit Sándor Szandra tervezett, egy különleges kabát volt, tradicionális japán szabással, és cseresznyefavirág hímzéssel. Máig olyan alkotásnak tartja, amire büszke lehet, és a mostani kollekcióiban is megállná a helyét.

4. Rajong a finom ételekért

Egy korábbi interjúban elmondta, bár szeretett Londonban éli, nem véletlenül jött haza. A honvágyán kívül a hazai ízek is visszacsábították. Állítása szerint imád enni, bele tud feledkezni a finom falatokba. Szívesen utazgat Magyarországon, a Balatonhoz vagy épp Tokajba, ahol a finom borokat sem veti meg.

5. Szeretne anya lenni

Rengeteg energiát és időt, az egész életét áldozta a tervezésre, a divatra, az üzletre. 37 évesen azonban már érthető módon vágyik az anyaságra. Minden esélye meg is van rá, hogy hamarosan családot alapítson, hiszen boldog párkapcsolatban él.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Koholák Alexandra megtörten mesélt tönkrement házasságáról

origo.hu

Magyar Péter ámokfutása börtönben érhet véget

borsonline.hu

Közös fotóval jelentette be Krausz Gábor és Mikes Anna: vége

hirtv.hu

Bayer Zsolt: Maximilian Steinmann

metropol.hu

Heti szerelmi horoszkóp: Érdemes óvatosnak lenni, ennek a csillagjegynek még szakítást is hozhat a húsvéti nyuszi

hirtv.hu

A Frizbi interjú után Magyar Péter bejegyzést tett közzé + videó

origo.hu

Németország döbbenetes háborús bejelentése, minden megváltozik

travelo.hu

Két újabb szörnyű buszbaleset történt

ripost.hu

Elhagyta az országot, Cipruson hunyt el minden idők egyik legjobb magyar csatára

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

4 csillagjegy, akiknek óriási fordulatot ígér a húsvéti hosszú hétvége

ripost.hu

Ennek az öt csillagjegynek hatalmas mázlija lesz húsvétkor

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

ÉLETMÓDI

360 millióért duplex lakása is lehet, és 135 négyzetméteres terasza a belvárosban!

ÉLETMÓDI

Megszállottan szerelmes vagy a párodba? Lehet, Bovaryné-szindrómád van

ÉLETMÓDI

Így erősítsd meg otthon a gátizmaidat! Nem csak nőknek!

ÉLETMÓDI

Nem tudsz dönteni az indukciós és a kerámia főzőlap között? Segítünk, melyiket válaszd!

ÉLETMÓDI

A kínai horoszkóp felfedi: ezekre a jegyekre szenvedés vár márciusban

ÉLETMÓDI

Még reggel is az álmod hatása alatt vagy? Ez történhetett!

ÉLETMÓDI

Rámenős és domináns - 4 csillagjegy, akikkel szemben esélyed sincs!

ÉLETMÓDI

Bárkire lecsaphat a titokzatos Hashimoto-kór. Ezekre a jelekre figyelj!