Hétvégi horoszkóp: mi vár rád a következő két napban?

Mindenkinek vigyáznia kell, mert a Mars miatt ingerültebben reagálhatunk a hétvégén.

Szerző Ripost

Kos, Oroszlán, Nyilas hétvége horoszkóp

A Nap és a Mars közötti kedvezőtlen fényszög miatt alig várod, hogy mindenben megszerezd az első helyet. Ha szeretteid ellenállnak az ötleteidnek, javaslataidnak, akkor ingerlékenységet, sőt dühöt váltanak ki belőled. Kerülnöd kell a konfliktusok generálását, nem tűnik jónak a támadó magatartás, mert másokban védekezést vagy félelmet kelthet. Az olyan tevékenység, mint a sportolás, vagy a kemény munka alkalmas arra, hogy levezesd a felgyülemlett energiát.

Bika, Szűz, Bak hétvége horoszkóp

A Nap-Mars fényszöge miatt lehet, hogy agresszívebben reagálsz minden provokációra, vagy eltúlzod annak értelmezését. Ami a feladataidat illeti, egyedül kell megpróbálnod elvégezni, ha nem akarsz vitatkozni családtagjaiddal. Most túlzottan harcias kedvedben vagy, mindent személyed elleni támadásnak fogsz fel, akár a legjelentéktelenebb ügyet is. Vigyázz, mert jó esélyed van sérüléseket begyűjteni.

Ikrek, Mérleg, Vízöntő hétvége horoszkóp

A Merkúr megkezdi retrográd mozgását, ezért nagyon fontos, hogy rugalmasan viszonyulj mindenhez. Vegyél egy mély lélegzetet, mert előfordulhat, hogy ki kell lépned a komfortzónádból. Nézesd át az autódat, készíts mindenről biztonsági másolatot, mert elveszhetnek emailjeid. Beszélgess barátaiddal a visszatérő problémáidról, mert ez az időszak alkalmas rá, hogy pontot tegyél a végükre.

Rák, Skorpió, Halak hétvége horoszkóp

A Hold-Neptunusz oppozíciója miatt most igen érzékeny vagy, intuíciód felerősödik, de a félelmeid, aggodalmaid ronthatják a hatásfokát, és tévútra vihetnek. Ez a tranzit arra késztet, hogy idealizálj másokat, és ne lásd szeretteid negatív vonásait, ami teret enged a csalódásnak. Ez az oka annak, hogy most mindenképpen őszintének kell lenned másokhoz, de önmagadhoz is. Ha barátaiddal vagy a pároddal töltöd a hétvégét, a Neptunusz-Hold szembenállása akadályozhat abban, hogy meghalld mások mondandóját.

Szerző Ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!