Szépségkirálynő lehet a járvány frontvonalában harcoló szexi ápolónő!

A 22 éves Lizzy Willis nemrég még koronavírus-fertőzött betegek életéért küzdött, most meg egy hajszál választja el attól, hogy Anglia szépe legyen.

Az ápolónőként dolgozó Lizzy Willis bejutott a Miss England szépségverseny elődöntőjébe, így már csak két fordulóban kell a legjobbnak bizonyulnia ahhoz, hogy ő legyen Anglia szépe 2020-ban - írja a Daily Star internetes kiadása.

Az 22 éves Willis decemberben vállalt ápolói munkát a London belvárosában található Szűz Mária Kórházban. A friss diplomás fiatal lány ekkor még nem is sejthette, hogy 2020 milyen megpróbáltatásokat tartogat az egészségügyi dolgozók számára.

Willis elmondása alapján márciustól kezdve kaotikus állapotok uralkodnak a brit kórházakban a járvány miatt. Vele például az is előfordult, hogy napi 12-14 órát kellett dolgozna két héten keresztül, mert a koronavírus-fertőzött betegek szó szerint elárasztották az intenzív osztályt, ahová ő is be volt osztva.

„Az egyik túlhajszolt napom után jött a szépségverseny ötlete. Otthon feküdtem az ágyamban és nem tudtam aludni a sok stressztől, ami a kórházban ért. Épp a telefonomat nyomkodtam, amikor szembe jött velem egy tavalyi hír arról, hogy a Miss England szépségversenyt egy orvos, Dr. Bhasha Mukherjee nyerte meg tavaly. Ekkor határoztam el, hogy jelentkezek az idei megmérettetésre, hátha újra egy egészségügyis fejére kerül a korona” – mesélte indulásának körülményeit Willis a sajtónak.

A fiatal ápolónő egyébként komoly modellkarriert futott be pár évvel ezelőtt, tehát otthonosan mozog a kamerák előtt és a kifutón. Az orvosi egyetem mellett nagy divatcégekkel dolgozott együtt, hogy legyen pénze albérletre, illetve fedezni tudja a tanulása kapcsán felmerülő kiadásokat. Mindemellett ráadásul a brit hadsereg tartalékosképzőjét is elvégezte 2019-ben, ami azt jelenti, hogy egy természeti katasztrófa, vagy ellenséges támadás esetén azonnal szolgálatra kell jelentkeznie, ha behívják.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!