RETRO RÁDIÓ

Így készül a nyár nagy klasszikusa, az isteni levendulaszörp

Így készül a nyár nagy klasszikusa, az isteni levendulaszörp
D.K.
Szerző
D.K.
Létrehozva2020. 06. 20. 10:00

Egy nagy pohár levendulaszörp jéggel, citrommal fölteszi a nyári napokra a koronát. Készítsd el te is a saját szörpödet és varázsold el vele egész évben a szeretteidet!

A levendula illata balzsamként hat a lélekre, a virágjából készült szörp pedig egy csoda! Számos módon lehet eltenni magunknak egy kicsit a levendulából télire, de a levendulaszörp biztosan az egyik legnagyobb kedvenc.

Fotó: Ripost

 

HOZZÁVALÓK • sok-sok • 3 kg cukor • 3 liter víz • 3 ek. citromsav ÍGY KÉSZÍTSD 1. Csipkedd bele a virágfejeket egy lábosba, nagyon sok kell sajnos: 1-2 liter kb. már jó. Önts rá 3 liter vizet, nyomkodd le a virágokat. Egy nehezékkel oldd meg, hogy folyamatosan víz alatt maradjanak. Hagyd állni 1 éjszakára. Fotó: Ripost Szódavízzel feleresztve, citrommal, jéggel zseniális!

 

Ripost hírek

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.