Szívszorító, mit tett ez a 9 éves kislány a kórházi beteg gyerekekért

A kislány elhatározta, a húsvéti nyuszi a kórházba is ellátogat.

A kilencéves Jasmine Parker szíve teljesen összetört, amikor megtudta, hogy a kórházban ápolt beteg gyermekekhez nem megy el a húsvéti nyuszi. Elhatározta, hogy ha törik, ha szakad, meglepi őket, és már több mint ezer csokitojást gyűjtött nekik össze.

Parker édesanyját, Maggie Johnstont kérdezte meg, mi lesz azokkal a gyermekekkel, akik kórházban töltik a húsvétot. Édesanyja azt válaszolta, hogy nekik sajnos nem jut sok öröm, hiszen szüleik minden pénzét és energiáját felőrli a kórházi ápolás díja, így a húsvéti nyuszi sem tud mindenkihez elmenni.

Parker annyira igazságtalannak érezte, hogy pont azok a gyermekek nem kapnak semmit, akiknek a legnagyobb szüksége volna rá, hogy komoly elhatározást hozott. Megkérte édesanyját: gyűjtsenek össze annyi csokitojást, amennyit csak tudnak, és vigyék el az egyik belfasti kórházban ápolt gyermekeknek. Büszke édesanyja támogatta kislánya ötletét, és a Facebookon kezdett csokitojás gyűjtésbe.

Azóta már több mint ezer tojást gyűjtöttek össze, így Parker két kórház gyermekosztályát is meglepheti húsvéti ajándékaival.

 
 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!