Pofátlanul porig alázta randipartnere a lányt - megdöbbentő

Egy ártatlannak induló randira készült a lány, de rémálommá vált a találkozó.

Manapság az interneten ismerkedni már teljesen hétköznapi dolognak számít. De hiába vált átlagossá ez a módszer, sok meglepetést tartogat azoknak, akik éppen használni kezdik. Ezek között pedig nem csak kellemesek akadnak, hanem sajnos lelombozóak is.

Egy fiatal nő a Tinderen próbált szerencsét. Úgy döntöttek az egyik férfival, hogy személyesen találkoznak, és így ismerik meg jobban egymást. Izgatottan indult a randira a 24 éves Kimberly - csakhogy akkor még nem sejtette, mi vár rá...

A férfi eleinte egészen normálisnak tűnt, azután fordult a kocka, és egészen döbbenetes, ami következett.

Mutatjuk a részleteket is! LAPOZZ!


A randi végén a pár normálisan elvált egymástól, nem maradtak semmiben és nem is keresték egymást. Majd 3 hónappal később a fickó a semmiből felbukkant, üzenetet írt, és egy listával rukkolt elő, melyen azok a kéretlen tippek szerepeltek, hogyan lehetne sokkal vonzóbb nő volt randipartnere, írja a mirror.

A megjelenésével kezdte a kritikát. Eszerint nem ártana a lánynak némi szolárium, hogy jobb legyen a színe. Plusz jót tenne neki, ha megszabadulna néhány kilótól. Azt is hasznos tanácsnak tartotta, hogy mélyebb dekoltázst viselhetne a lány, ha már ilyen nagy mellekkel áldotta meg a sors.

Hogy mi lenne még fontos a férfi szerint? Például, ha olyan ruhákat viselne Kimberly, amik előnyösebben állnak neki. Esetleg plasztikáztatna, hogy teltebbek legyenek az ajkai. Emellett pedig sokkal magabiztosabbnak kellene lennie és nem lenne szabad megengednie, hogy egy férfi megcsókolja őt az első randin.

Nem csoda, hogy a lány sokkot kapott a listától. Mi viszont kíváncsiak lennénk, mégis milyen félistennek képzeli magát ez a fickó, hogy kéretlenül ilyen tanácsokat ad. De az önbizalmával biztosan nincs gond, mert állítólag az esetleges változtatások mellett "hajlandó fontolóra venni egy második randit is". Hát, mi nem kérnénk belőle!

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!