Eszelős élvezet a csajodnak: hihetetlen, mit tud ez a szerkezet

Engedd el a fantáziád, hiszen nemcsak az ágyban teheted boldoggá a nõt! Mutatjuk, milyen, amikor a konyhában indul útjára a gyönyör...

A konyha a nő igazi terepe, ahol bizonyíthat, ahol büszkén nézhet körbe. Ehhez járulhat hozzá az a hamarosan piacra kerülő konyhagép sorozat, aminek sikítva örülne minden nő. Természetesen csúcsminőségről van szó, észbontó kivitelben!

A Dolce & Gabbana illetve a konyhai gépeket gyártó Smeg összefogott, s a Milánói Bútorvásáron bemutatták csodamasináikat, melyek az első látásra szerelem kategóriába esnek! A limitált szériájú eszközök látványos és dús virágdíszítést kaptak, méghozzá szicíliai motívumokkal.

Bár a termékek árát még titok fedi, sejthető, hogy mélyen a pénztárcájába kell nyúlnia annak, aki ezekre a konyhai gépekre áhítozik. A két cég ugyanis nem először dolgozik együtt: a tavalyi évben száz darab kézzel festett hűtőszekrényt dobtak a piacra, melyek ára darabonként 36.000 font, vagyis kb. 13 millió forint volt - ez egy normál hűtőgép árának a százszorosa! Nem valószínű, hogy ezúttal lejjebb adják az árnívót, úgyhogy érdemes elkezdeni spórolni, ha valaki ilyen cuccokkal akarja feldobni a konyháját.

1. Vízforraló

Egymillió forint feletti árért vajon mit tudhat még?

2. Turmixgép

Ezzel aztán készíthetsz csilliárdos turmixokat!

3. Dagasztógép

Nyugodj meg, sosem hozza be az árát...

4. Gyümölcscentrifuga

Eddig is tudtuk, hogy az egészséges életmód drága. De ennyire?

5. Kenyérpirító

Egy hétszázezer forintos pirítóst, valaki?

6. Kávéfőző

Ettől a kávétól garantáltan felébredsz!

Hogy a limitált széria mikor lesz elérhető a vásárlók számára, egyelőre nem ismert, de valószínűleg elszállt ára ellenére is hamar el fogják kapkodni, mert lássuk be, nagyon menő...

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!