tóth gabi
Mindenki oda lesz ezért a finom és nagyon dekoratív ételért, amit pillanatok alatt el tudsz készíteni. Hidd el, nem tudsz eleget sütni belõle, olyan gyorsan elkapkodjátok majd.
Látványos és egyszerű ez a szalonnás krumplirózsa. Nem csak szemet gyönyörködtető, de mennyei is. Akár köretnek, akár önálló ételnek elkészítheted, nem fogsz csalódást okozni vele! Friss salátával, vagy bármilyen hússal tálalhatod.
Hozzávalók:
Elkészítés:
1. A héjas, megmosott krumplit egy uborkagyalu segítségével szeleteld fel.
2. Egy másik tálban keverd az olvasztott vajhoz az összes fűszert.
3. A kiterített baconszeletekre rakd sorba a krumpliszeleteket úgy, hogy fedjék egymást, majd kend meg a fűszeres vajjal és szórd meg sajttal.
4. Tekerd fel a krumplis szalonnákat és tedd muffinsütőbe, majd süsd 170 fokon 35-40 percig.
Vigyázz, mert könnyen megéghet a vékonyra szeletelt krumpli!