Mennyire vagy nőies? Születési dátumod elárulja!

Sok nõt meglephet az eredmény.

Számos tudomány bizonygatja, a születési dátumunk az egész életünkre hatásunkkal van. A nők ez alapján azt is megtudhatják, mennyire nőiesek.

Kilenc csoportba soroljuk születési dátum alapján a nőket. Keresd meg a saját számod, és olvasd el, mit lehet tudni a nőiességedről!

A Te számod:

1-es, (ha 1-én, 10-én, 19-én, 28-án születtél)

A két nem tulajdonságai szinte tökéletes harmóniát alkotnak benned. Határozottságod sokan irigylik és azt is, hogy ha kell, ellazulsz és hagyod magad sodródni az árral. Párod egyszerűen csodál talpraesettséged miatt és biztonságba is érzi magát melletted. Szimpatikusnak lát a másik nem, így soha nem is szenvedtél hiányt partnerből. Személyiséged abban is egyedülálló, hogy belső érzelmeid és gondolataid tökéletesen és kellő módon szavakba is tudod önteni. Hibának mindössze csak az róható fel, hogy kicsit jobban alkalmazkodhatnál a körülötted élőkhöz. Próbálj meg néha akkor is engedni a másik félnek, ha tudod, neked van igazad! Vigyázz a határozottsággal, nehogy túlzásokba essél!

2-es, (ha 2-án, 11-én, 20-án, 29-én születtél)

Te vagy az, akiről a visszafogott nőiességet mintázták.  Pont ennek köszönheted azt is, hogy az ellenkező nem számára izgató és érdekes vagy. Olyan, akit mindenképp meg kell ismerni. Szereted a sejtelmes dolgokat és ennek okán nem is szeretsz teljes mértékben kitárulkozni. Ez az egyszerű, de kiismerhetetlen lényed vonzza a pasikat, és ellenállhatatlanná tesz. Jól alkalmazkodsz a párod igényeihez, így legnagyobb erényed az, hogy bárkivel harmonikus kapcsolatot tudsz kialakítani. Kimondottan értékeli a férfi nem, hogy nem hisztizel mindenen és nem kerítesz túl nagy feneket jelentéktelen dolgoknak, ezért is becsül meg a párod!

3-as, (ha 3-án, 12-én, 21-én, 30-án születtél)

Nagyon kreatív és felfedező alkat vagy. Nem szereted a sablonos dolgokat és ezzel a tulajdonságoddal nagy hatással vagy a pasikra. Társaságodban mindenki vidám és boldog, talán azért mert kisugárzásoddal ez a könnyed életvitelt mutatod. A puszta igazmondásoddal és őszinteséggel, a forró flörtjeiddel mindig a férfiak vágyát képező valaki leszel. A párkapcsolatban érzékeny és érzéki vagy, nem esik nehezedre beleélni magad párod, vagy egy barátod helyzetébe. Empatikus és megértő párja vagy mindenkinek.

4-es, (ha 4-én, 13-án, 22-én, 31-én születtél)

Kisugárzásod és szenvedélyed úgy vonzza a pasikat, mint a mágnes. Aki viszont azt gondolja rólad, hogy könnyen megkap, az téved!  Tartózkodó magatartásod sokszor átcsap egy megközelíthetetlen díva szerepébe, ami hátrányod is lehet bontakozó kapcsolatod elindulásában. Ne keseregj! Azért a férfiak tudják, hogy a sokszor rideg megnyilvánulásaid egy meleg és kedves belsőt takarnak, de félsz kiadni magad bárkinek is. Nyiss kicsit bátrabban mások felé!  Benned az a legjobb, hogy 100%-ban megbízható vagy. A férfiak kimondottan imádják ezt az éned, mert akármennyire is kihoznak a sodrodból, sosem élsz vissza a bizalmas dolgokkal. Ezzel a tulajdonságoddal mindenki számára egy stabil és megbízható embert jelentesz.

5-ös, (ha 5-én, 14-én, 23-án születtél)

Van benned valami felsőbbrendű tartás, büszkeség. De nem zárkózol el az erotikától sem. A férfiak első ránézésre azt gondolják rólad, hogy távolságtáró és hideg vagy, de ez az elmélet azonnal megdől, mikor pár percet társaságodban töltenek. A szexben is odaadó és érzéki vagy, nem szabsz határt semminek. Ettől minden pasi beindul, és buja fantáziálásba kezd. Aki veled van, nem kell félnie az elutasítástól, hisz egyszerűen rajongasz az erotikáért és a szexért. Ellenállhatatlanságod abban gyökerezik, hogy bár természetes vagy, az erotikus kisugárzásod minden férfit megérint.

6-os, (ha 6-án, 15-én, 24-én születtél)

Talán kicsit szorongónak, bizalmatlannak érezhetnek első látásra a férfiak, ami visszavonulásra is sarkallhatja őket. Ezek az emberek nem is tudják, milyen szenvedélyes és vadóc nőcit vesztenek személyedben. Sokszor, amikor elengeded magad, akkor szélsőségesen is képes vagy kinyilvánítani a belsődben dúló viharokat. Mielőtt azt gondolnád ez nagy hiba és negatívum a férfiaknál, hát tévedsz! Szinte megbolondulnak az ilyen típusú nőkért. Amikor biztonságban érzed magad, te is felszabadulsz, és pozitív energiával árasztod el környezeted. Nagy az empatikus képességed is, mindig nagy beleéléssel képzelsz el egy konfliktushelyeztet és képes vagy objektív, őszinte véleményt alkotni az adott szituációról. Türelmes, alkalmazkodó vagy. Párod úgy fogadod el, ahogy van és nem akarsz rajta változtatni semmit. Ez  nagyon szerencsés hozzáállás!

7-es, (ha 7-én, 16-án, 25-én születtél)

Olyan kisugárzással és nőiességgel rendelkezel, hogy nem lehet nem észrevenni. Szinte már művészi szinteken flörtölsz, kacérkodsz a férfiakkal. Bár nyitott vagy minden szemkontaktusra, ami persze az egódnak is jót tesz, kegyeidbe csak nagyon keveseket engedsz be, amivel az ellenkező nem is teljesen tisztában van. Hogy ez előny vagy hátrány? Természetesen előny, mert így teszed magad még titokzatosabbá és vonzóbbá. Aki közel akar kerülni hozzád, annak kreatívnak kell lennie és mindent ki kell próbálnia annak érdekében, hogy komolyan szóba állj vele. Csodálatos, ahogy túl tudsz lépni dolgokon, és előítéletek nélkül tudod kezdeni a közös életet. Nem vagy a múlton rágódó típus sem, így nem is traktálod aktuális barátod a régi dolgokkal, ami kifejezetten jólesik neki. Tudsz hallgatni ha kell, és meghallgatsz másokat. Ezt a tulajdonságodat nagyra értékelik!

8-as, (ha 8-án, 17-én, 26-án születtél)

A szerelem rabja vagy, szinte már lételemeddé is vált ez az érzés. Könnyen belemész határokat feszegető dolgokba is, és a titkos románcok is úgy hatnak rád, mint vasra a mágnes. Egyszerűen rajongsz a titkos találkákért. Csáberőd a könnyed lazaságodban van, aminek nem tudnak ellenállni a férfiak, így minden vágyadat örömmel teljesítik. Mielőtt azt hinnéd, hogy hűtlen típus lennél, tisztázzuk, hogy ne vagy az, csak nálad bele kell kalkulálni a mellékvágányokat is. A vonzerőd nagy, így mindig van kikből válogatnod. Ha megállapodsz valaki mellett, akkor tiszteled és becsülöd őt. De készülj fel arra, hogy a kapcsolatotok könnyen veszélybe kerülhet az állandó ostromok miatt, hisz sokan lesznek, akik mindent megtesznek, hogy elnyerjék kegyeidet.

9-es, (ha 9-én, 18-án, 27-én születtél)

Tisztában vagy nőiességeddel és bájaiddal, amivel a férfiakat sorra veszed le a lábáról. Rendkívüli összhangban van egymással a tested és a lelked, amit a körülötted élők is érzékelnek. Szereted a sokat sejtető ruhákat, de tudod hol a határ a szexi elegancia és a kihívó öltözködés között. Nem nyilatkoztatod ki nyíltan, de mindened azt sugallja a másik fél számára, hogy az élvezetek iránti vágy és fülledt erotika van benned, épp ezért minden férfi rajong érted és a közeledbe akar férkőzni. Tökéletesen kezelsz minden konfliktushelyzetet. Nem jellemző rád a hiszti, sőt: szereted a feszültségmentes állapotot.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Megdöbbentő fordulat: egy harmadik ország is belépett a háborúba

origo.hu

Megszólalt a saját kisfiát összeverő, RTL Klub-sorozatszínész felesége

metropol.hu

Drámai bejelentés jött a két vízbe eső kutyakiképzőről

hirtv.hu

Horrorbaleset történt: Fiatal férfit fejezett le egy traktor Temes megyében

life.hu

Elfogyott a türelme: Hódi Pamela súlyos döntést hozott

mandiner.hu

Demkó Attila: Itt nem lesz békeszerződés (videó)

mandiner.hu

Budapestből is lehet Bucsa – lengyel konzervatív médiavezér üzent

travelo.hu

7 év alatt, kutyája társaságában járta be a világot egy férfi

life.hu

Így egyél okosan a menstruáció előtti panaszok enyhítése érdekében

ripost.hu

Azonnal cselekedj, ha ezt látod a paradicsom alján

ripost.hu

Aurelio köszöni szépen, jól van a börtönben

További cikkek

ÉLETMÓDI

A szülők nagy dilemmája: tanuljon-e a gyerek a nyári szünetben?

ÉLETMÓDI

Tedd tepsibe a sárgabarackot, eszméletlen, ami történni fog

ÉLETMÓDI

Életmentő receptek, ha annyi cukkinid termett, hogy nem tudod hova tenni

ÉLETMÓDI

Csodát tesz kertedben a szódabikarbóna

ÉLETMÓDI

Azonnal cselekedj, ha ezt látod a paradicsom alján

ÉLETMÓDI

Ezt soha ne hagyjuk otthon, ha nyaralni megyünk

ÉLETMÓDI

Megérkezett végre a keddi horoszkóp, ezeknek a csillagjegyeknek nehéz napja lesz

ÉLETMÓDI

Nyakunkon a parlagfű-szezon, így készüljünk