tóth gabi
Õrült finom, rendkívül egyszerû és igazán különleges! Csodás ízek, isteni ebéd.
Fenséges, pikáns, krémes és nagyon egyszerű! Ez a csirkeétel nem véletlenül lett igazi nagyágyú a neten: végtelenül könnyű elkészíteni, mégis egészen különleges ételt tudsz a tányérra tenni. Próbáld ki, és imádni fogod!
Hozzávalók:
Így készítsd el:
1. Hevítsd fel az olajat serpenyőben.
2. Add hozzá a csirkét, majd minden egyéb összetevőt a krémsajt és a tejszín kivételével. Keverd össze, oszlasd el egyenletesen a serpenyőben.
3. Fedd le a serpenyőt, hagyd kb. 8 percig közepes lángon összeérni az ízeket.
4. Néhány percig fedő nélkül, kevergetve pirítsd tovább a csirkét, amíg a víz már elpárolgott az ételből.
5. Add hozzá a krémsajtot és a tejszínt, keverd össze, majd 1 perc múlva vedd le a lángról.
6. Díszítsd jalapeno és zöldhagyma szeletekkel és azonnal fogyaszthatod is!