tóth gabi
Ez a recept lenyûgözi majd az egész családot. Ilyen finomat még nem ettél!
A klasszikus rántott csirke az egyik legfinomabb fogás, mindenki kedvencei közé tartozik. De van még ennél is jobb: olyan panír, mely extrán ropogós, mégis olaj nélkül készül! Arról már nem is beszélve, milyen különleges, pikáns íze van ezeknek a falatoknak...
Hozzávalók:
Így készítsd el:
1. Melegítsd elő a sütőt 160 fokra. A húst mosd meg, töröld szárazra.
2. Keverd össze a fűszereket, majd a keveréket válaszd ketté. Az egyik részt keverd össze az olajjal, a másikat pedig a liszttel.
3. A csirkecombokat forgasd meg először az olajos, majd a lisztes keverékben.
4. A bebundázott húsdarabokat sorakoztasd sütőpapírral bélelt tepsire, majd mehetnek is a sütőbe! Először 160 fokon 30 percig süsd őket, majd további 15 percig a legmagasabb fokozaton, míg gyönyörű aranybarnára sülnek.