Létrehozva: 2016.09.12.

Mi a teljes és boldog élet titka? - II. ÉletMiNÕség Fesztivál

A II. ÉletMiNÕség Fesztivál a nõk és férfiak harmonikus együttmûködésének elõmozdítását tûzte ki célul. Olyan elõadók foglalkoznak ezzel a kényes témával, mint Laár András, vagy Müller Péter.

Müller Pétert, Laár Andrást és Dr. Darnói Tibort és több más népszerű előadót is meghallgathat közönség az ingyenes II. ÉletMiNÕség Fesztiválon, melynek központi témája a férfi és női szerepek, a harmonikus párkapcsolat.

Müller Péter író, a hazai spirituális irodalom egyik legismertebb alakja, Laár András énekes, zeneszerző, dalszövegíró, buddhista gondolkodó, Dr. Darnói Tibor holisztikus orvos, Vándor Éva Jászai Mari-díjas színművész, Háda János, színész, rendező, Mérai Katalin színművész, Schirilla György sportoló, Dr. Piczkó Katalin pszichiáter és Lévai Mária hárfaművész a II. ÉletMiNÕség Fesztiválon együtt keresik a választ az emberiség talán egyik legősibb kérdésére:

mi a teljes és boldog élet titka?

2016. szeptember 25-én a Ferencvárosi Művelődési Központban 10 órától egész napos ingyenes fesztivál keretében előadások, worshopok várják az érdeklődőket, akik neves orvosok, dietetikus, sportolók, kineziológus, mozgásterapeuták, homeopaták segítségével láthatnak rá az életminőségünket, azaz a jólétünket meghatározó aspektusokra.

A fesztivált Budapest Főváros IX. kerület Ferencváros Önkormányzata támogatja.  

A II. ÉletMiNÕség Fesztivál a nők és férfiak harmonikus együttműködésének előmozdítását tűzte ki célul, kiemelten foglalkozik a női-férfi szerepekkel, a párkapcsolati kérdésekkel és a családi élet harmóniájával

– mondta az ingyenes rendezvényt szervező EGÉSZséges Táplálkozásért Egyesület elnöke.  A fókuszban a női életminőséget meghatározó témák, a női-férfi egység, a szeretet és maga a női minőség áll – tette hozzá Lőrinczné Táborfi Julianna.

Müller Péter író - akinek gondolatai az életről, a spiritualitásról, a kapcsolatokról, a szeretetről, az öngyógyításról és a lélekről százezreknek adnak reményt - Halhatatlan szerelem címmel tart előadást.

Sorsunkban és párkapcsolatainkban olyan drámák zajlanak, amelyeket nemigen tapasztaltunk a múltban, előadásom során szeretném megértetni veletek, hogy nincs nagyobb kaland, mint a szeretet és a gondolkodás

– foglalta össze expozéja lényegét a magyar spirituális irodalom egyik legnépszerűbb szerzője.

Laár András sokak „Besenyő Pista bácsija”, a L’art pour l’art Társulat és a KFT együttes alapító tagja buddhista gondolkodóként azt kutatja, hogy mi tesz bennünket egészségessé és boldoggá egy életen át?

Dr. Darnói Tibor, holisztikus orvos az ősi magyar szellemiség és világkép tükrében beszél a női minőségről, az egységről és a harmóniáról.

Az immár második alkalommal megrendezésre kerülő családi életmódváltást elősegítő komplex program résztvevői az előadások mellett interaktív, játékos és saját élményre épülő, gyakorlati foglalkozások keretében szerezhetnek új ismereteket. 

Az érdeklődők az egészséget segítő életmóddal és táplálkozási irányzatokkal, a táplálék intolerancia kezelésének szelíd gyógymódjával, az öko-háztartás rejtelmeivel, a környezettudatos életvitel lehetőségeivel, az örömteli és rendszeres testmozgás módszereivel egyaránt megismerkedhetnek. A workshopokon a szülők főzhetnek a gyerekekkel, készíthetnek egészséges frissítőket, édességeket, süthetnek hagyományos és paleo kenyeret, foglalkozhatnak a környezetvédelemmel, ültethetnek fűszereket, keverhetnek kozmetikumokat élelmiszerekből és kipróbálhatnak természetes mozgásformákat.

A gyermekeket egész nap külön program várja, a délelőtt folyamán a színházteremben az ötödik jubileumát ünneplő HADART Színház infokommunikációs akadálymentesítéssel színpadra állított darabját, a Süsü, a sárkány kalandjai című zenés mesejátékot tekinthetik meg.

Böde Péter vándor mesemondó foglalkoztatója, a SALÁTABÁR Vitamindús popcsapat színpadi előadása az egészséges táplálkozásról, kézműves foglalkozások, sportprogramok, interaktív vetélkedők és kulináris kalandozások egyaránt változatos szórakozást kínálnak.

A Ferencvárosi Önkormányzat által támogatott, hagyományteremtő fesztivál célja, hogy fokozott egyéni, illetve közösségi összefogással és felelősségvállalással javítsanak a családok egészségi állapotán, hogy a szülők és a gyerekek egyaránt megismerhessék a nevelési, kulturális, testi és lelki egészséggel foglalkozó szervezetek munkáját

– foglalta össze EGÉSZséges Táplálkozásért

A II. ÉletMiNÕség Fesztivál teljes programja a www.etelife.hu oldalról letölthető.

 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

G.w.M hatalmas titkot árult el születendő kisfiáról

origo.hu

Újabb európai ország készül a világháborúra

borsonline.hu

Harry herceg elsírta magát III. Károly döntése miatt, ez volt az utolsó csepp a pohárban

ripost.hu

Szívbemarkoló, ezt ígérte a rákbeteg Katalinnak Vilmos herceg

mandiner.hu

Zelenszkij belenyúlt a darázsfészekbe: kényszeríteni akarja a külföldön tartózkodó ukránokat, hogy menjenek haza harcolni

origo.hu

Salma Hayek az esküvőjén is a melleit mutogatta - fotók

mindmegette.hu

Íme a tavasz legfinomabb étele: egyszerű és olcsó alapanyagokból készül a zöldséges lasagne

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

ÉLETMÓDI

Itt a legújabb, őrült szépségtrend: popsikrémet az arcra a sima bőrért!

ÉLETMÓDI

Locsolkodás szárazon: az alkoholallergia jelei

ÉLETMÓDI

Megöntözlek rózsavízzel, hogy ne hervadozzál!- Hollywoodi sztárok saját kölnivel

ÉLETMÓDI

Csak a legokosabbak tudják 32 másodperc alatt megoldani a húsvéti képrejtvényt

ÉLETMÓDI

360 millióért duplex lakása is lehet, és 135 négyzetméteres terasza a belvárosban!

ÉLETMÓDI

Megszállottan szerelmes vagy a párodba? Lehet, Bovaryné-szindrómád van

ÉLETMÓDI

Így erősítsd meg otthon a gátizmaidat! Nem csak nőknek!

ÉLETMÓDI

Nem tudsz dönteni az indukciós és a kerámia főzőlap között? Segítünk, melyiket válaszd!