Létrehozva: 2015.09.02.

Megrengette az internetet a súlya miatt kritizált nő vallomása

Súlya miatt érték komoly támadások a fiatal nõt, aki megelégelte a sértéseket, és visszaszólt az õt kritizálóknak.

Heves vitát váltott ki a közösségi oldalakon a napokban egy fénykép. A fotón egy fiatal nő látható, aki rendkívül vékony, ez pedig a kommentelőket igencsak megosztotta. Sokan csontváznak, visszataszítónak nevezték, azzal vádolták meg, hogy sanyargatja magát és azt javasolták, hogy ennie kellene néhány hamburgert.

A megszégyenítő sorokra persze akadt, aki úgy reagált, hogy védelmébe vette a lányt. Õk elmondták, hogy igenis lehet valakinek természetesen is ilyen alkata, és hogy senkit sem szabadna a teste miatt megalázni.

"Zavart a testem - válaszolta a reakciókra a modell. - Korábban bűnösnek, hibásnak éreztem magam, amiért így néztem ki. De ennek vége. Vékony a testalkatom. Sokat edzek, dolgozom, hogy egészséges legyek és megfelelően nézzek ki. Figyelek a táplálkozásomra, hogy megfelelő energiához jussak általa és erőt adjon még a sportoláshoz is. Egészséges vagyok és erős. És igen, vékony is. A szavak fájdalmat tudnak okozni. Komoly sérüléseket. És nagyon remélem, hogy ez eszükbe jut majd az embereknek, mielőtt újra a billentyűkre teszik az ujjukat. Mert nem elfogadható, hogy másokat kigúnyoljunk a kinézetük miatt, akár azért, mert kövérek, akár mert vékonyak, magasak vagy éppen alacsonyak."

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek