Létrehozva: 2023.05.23.
Módosítva: 2023.05.23.

Tovább csökkenthető a rezsi az MVM Home&Pro energiatakarékos megoldásaival (x)

Az MVM Home&Pro korszerű, energiatakarékos, környezetbarát szolgáltatások és termékek bővülő körét kínálja lakossági és üzleti ügyfelei számára, melyek komfortos, testreszabott energiahatékonysági megoldásokat nyújtanak.

Az MVM Home&Pro bővülő termékköre olyan komplex, az ügyfelek igényeihez igazodó szolgáltatásokat tartalmaz, melyek számos előnyt kínálnak a lakosság, a vállalatok és az intézmények számára egyaránt: gyorsan, egyszerűen, korszerű és környezetbarát energiatakarékos technológiák és megoldások alkalmazásával teremtik meg az ügyfelek kényelmét és járulnak hozzá energiaköltségeik csökkentéséhez, illetve alacsonyan tartásához, minden kapcsolódó szolgáltatást biztosítva számukra.

Fotó: MVM Home&Pro 

A legjobb, legkorszerűbb technológiákra támaszkodó energiahatékonysági megoldások választékában a lakossági ügyfelek számára elérhető például a hűtésre és fűtésre is használható klímaberendezés-, illetve villanybojler-szolgáltatás, melyek érdemben csökkenthetik és akár ki is válthatják a háztartás földgázfelhasználását, összhangban a kormányzati energiastratégiai célokkal. Igénybevételükkel jelentősen lefaragható a rezsiszámla. A szolgáltatásokat a rendelkezésre álló kedvezményes tarifával, illetve napelemes rendszerrel párosítva további megtakarítás érhető el. A villanybojler-szolgáltatás nagy előnye, hogy tíz évre előre tervezhető, kiszámítható, fix havi kiadással jár, szemben a sok stresszel járó, egyszeri nagyobb beszerzési és beüzemelési, valamint a későbbi váratlan járulékos költségekkel. 

Fotó: MVM Home&Pro 

Az MVM Home&Pro időtálló, korszerű és magas energiamegtakarítással járó homlokzati, födém- és tetőszerkezeti hőszigetelési, valamint nyílászárócsere-megoldásokat is ajánl lakossági, vállalati és intézményi ügyfeleinek. Az erre fordított kiadások a jelenlegi energiaárak mellett néhány éven belül megtérülnek a megtakarított fűtési/hűtési energia révén. Az energiamegtakarításon túl kényelmi okok is a hőszigetelés és a nyílászárócsere mellett szólnak. Az új nyílászárók csillapítják pl. a zajszennyezést is, javítva az általános komfortérzetet, a fejlett zárrendszerek és a tartósabb anyagok pedig a biztonságot is fokozzák. Bátran kijelenthetjük, hogy a hőszigetelés és a nyílászárók korszerűsítése tartósan és jelentős mértékben növeli az ingatlan értékét is.

Fotó: MVM Home&Pro 

Az MVM Home&Pro tartós elektromosautó-bérlési lehetőséget is kínál lakossági ügyfelei mellett vállalatok és intézmények számára is. Az MVM GO környezetkímélő megoldása minden részletre kiterjedő, igényekre szabott szolgáltatás keretében használható, melynek részeként például otthontöltő telepítése is kérhető. A konstrukció a hagyományos zárt végű pénzügyi lízingnél kedvezőbb feltételeket kínál számos kényelmi szolgáltatással (pl. csereautó szerviz idejére, szezonális gumicsere, beleértve a gumik költségét is, rendszeres szervizelés, kedvező kgfb- és casco biztosítás stb.). A fix havidíj pontosan tervezhetővé teszi a kapcsolódó kiadásokat, üzleti ügyfeleknek pedig akár kezdő befizetés nélkül is elérhető a szolgáltatás.

Fotó: MVM Home&Pro 

Az MVM Home&Pro társasági ügyfelei elektromoskerékpár-flottát is bérelhetnek. Az MVM BrinGo szolgáltatás szintén elősegítheti a fenntarthatósági követelményeknek való megfelelést, vállalkozások estében pedig szja-mentes juttatás, illetve költségként való elszámolhatóság lehetősége is fűződik hozzá. A havidíj magában foglalja a bérleti díjon túl a lopáskár elleni biztosítást, a szervizszolgáltatás, valamint más, igény szerint választható szolgáltatások költségét is (asszisztencia, cserekerékpár a szerviz idejére, gumiabroncs-átalány, kerékpárdokkoló).

Fotó: MVM Home&Pro 

Az MVM Home&Pro valamennyi energia- és költségtakarékos szolgáltatás igénybevételéhez kényelmes, gyors, egyszerű ügyintézést biztosít; munkatársai folyamatosan elérhetők, és minden megkeresésre válaszolnak. A társaság az ügyfeleinek személyes kapcsolattartót biztosít, aki minden probléma vagy új igény felmerülése esetén hatékony támogatást nyújt. A szolgáltatások keretében nagy tudású, tapasztalt, professzionális szakemberek adnak segítséget, akik a készülék kiválasztásától a szerződéskötésen át az átlátható folyamat egésze során végigkísérik az ügyfeleket, a kapcsolódó kérdéseket is megválaszolva.

Az MVM Home&Pro az értékesítéstől a kivitelezésig nagy hangsúlyt fektet az ügyfél-elégedettségre és a kiemelkedő ügyfélélményre, hogy a felhasználónak semmire se legyen gondja. A mindenre kiterjedő, komplex, ügyfélcentrikus szolgáltatások keretében a társaság a helyszíni felmérés, a beüzemelés, a karbantartás és a szervizelés feladatát is átvállalja, így az ügyfélnek nem kell szakemberek keresgélésével töltenie idejét. A szolgáltatások egyik legfontosabb jellemzője a megbízhatóság és a számonkérhetőség: a társaság garantálja, hogy ügyfelei az átfogó energetikai szakértelemmel rendelkező MVM által ellenőrzött, megbízható terméket vásárolnak, megbízható kivitelezők közreműködésével, akiket központi mérnökcsapat felügyel. 

A minőséget és megbízhatóságot a stabil nagyvállalati háttér is szavatolja. Az MVM Közép-Európa meghatározó energetikai vállalatcsoportjaként arra törekszik, hogy vezető szerepet töltsön be ügyfelei energetikai igényeinek átfogó kiszolgálásában. Ezért a közeljövőben újabb termékekkel bővíti Home&Pro szolgáltatásai körét, komplex megoldásokkal további lehetőséget kínálva energiamegtakarításra irányuló beruházásokra. A lakossági, vállalati, önkormányzati és intézményi ügyfelek számára elérhető termékkör így hamarosan kiegészül a hőszivattyúkkal, valamint a komplex beruházásokkal, illetve a műszaki tanácsadással és mérnöki szolgáltatásokkal is.

A 100%-ban állami tulajdonban lévő MVM Csoport Magyarország, egyben Közép-Európa egyik legnagyobb vállalatcsoportja. A dinamikus, innovatív energetikai vállalatcsoport meghatározó szereplője a magyar energiarendszernek, sikeres és versenyképes tevékenységével fontos szerepet vállal az ország energiastratégiai céljainak megvalósításában. Az MVM Csoport célja, hogy megfizethető és tiszta energiát biztosítson ügyfelei részére fenntartható és a 21. század követelményeinek megfelelő módon, szakmai felkészültségével nagyban hozzájárulva Magyarország és a régió ellátásbiztonságához is. Egyre bővülő portfóliója lefedi a teljes magyar energetikai szektort, kiegészítő szolgáltatásaival pedig felkészült az egyre összetettebb fogyasztói igények teljes körű, egy kézből történő kiszolgálására.

(X)

 

 

 

 

 

origo.hu

Üzent a Fradi-tábor a magyar börtönből az Európai Parlamentbe beült szélsőbaloldali, olasz bűnözőnőnek - fotó

ripost.hu

Így eszik az indiánok a sárgadinnyét: próbáld ki, hihetetlen lesz a hatás

borsonline.hu

Folytatódik a tragédiasorozat: három emberen keresztül hajtott a vonat

vg.hu

Szijjártó Péter bejelentette: Magyarország bíróság elé viszi Ukrajnát, ha három nap alatt nem lesz megegyezés

ripost.hu

Érthető módon nem ment be ma dolgozni, gyászol Bochkor Gábor

mandiner.hu

A várva várt fordulat: fél Európa Magyarország mellé állt, és ehhez egyetlen rossz döntés kellett

ripost.hu

Megérkezett az Oroszlán hava: 3 csillagjegynek tele lesz a pénztárcája

mindmegette.hu

Sok a darázs a ház körül? Ezek a legjobb csapdák ellenük

ripost.hu

Ezek a jelek mutatják, hogy ázsiai tigrisszúnyog csípett meg

ripost.hu

Többen elúsztak mellette: medencébe fulladt egy 3 éves fiú a Duna-deltai vendégházban, míg szülei a napozóágyon heverésztek

ripost.hu

Nem korai ez még? Komoly döntést hozott Szoboszlai Dominik és barátnője

ripost.hu

Összeroppant a gyásztól Katus Attila

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

CSALÁDOK

Felpofozott a barátnőm 6 éves gyereke, mert nem akartam játszani vele! Elegem van az engedékeny nevelésből!

ÉLETMÓDI

Most lehetőséget kapsz a csillagoktól, hogy megismerd az igazit: A következő napokban tetőzni fog a szerelmi energia a levegőben

ÉLETMÓDI

Ezekben a hazai cukrászdákban díjnyertes fagyikat nyalhatsz

ÉLETMÓDI

Íme a titkos magyar szabadstrand, ami úgy néz ki, mint egy csodálatos tengerpart

ÉLETMÓDI

„Elváltam, most csak fele annyi idős férfiakkal fekszem le, mint én, ez tart fiatalon”

ÉLETMÓDI

5 ingyenes strand, amit érdemes kipróbálnod a nyáron

ÉLETMÓDI

Tudtad? Ezért okozhat halált egyetlen méhcsípés is