SZTÁRDZSÚSZ

Zi­mány Linda val­lo­mása: Nem va­gyunk együtt Fe­ri­vel

Elég, ha egy ba­ráti nya­ra­lásra uta­zik, máris meg­kez­dőd­nek a ta­lál­ga­tá­sok. Linda csak a Ri­post­nak re­a­gált.
  • Szerző: Buster

A gyönyörű modell és a milliárdos üzletember már kétszer alkottak egy párt az utóbbi években, és most az egyik magazinban röppent fel a hír, hogy újra egymásra találtak. Mindezt egy lesifotóra alapozzák, amelyet egy olvasójuk készített egy görög szigeten.  Zimány Linda a -nak reagált a találgatásra.

"Megint összehoztak minket Ferivel? Már meg sem lepődők.  Kedves Feri és én is szinglik vagyunk és keressük az igazit. Tavaly csak a kapcsolatunk ért véget, a barátságunk nem, és persze a baráti körünk is azonos, így jóban vagyunk. Ferivel remekül passzolunk egymáshoz, és igen, sok időt töltünk együtt, amibe természetesen beletartoznak a közös nyaralások is. Idén nemcsak Görögországban lazítottunk együtt, más helyeken is jártunk és csak csendben jegyzem meg, hogy most is éppen úton vagyunk a baráti társaságunkkal egy közös pihenésre…”

EZT OLVASTAD MÁR?

- mondta nevetve Linda.

Fotó: Markovics Gábor

A gyönyörű modell a napilap szombati számában arra a kérdésre is választ adott, hogy el tudja-e képzelni, hogy a jövőben újra egy párt alkossanak korábbi szerelmével.