HŰHA

Jimmy-dí­jast alá­zott Zámbó Krisz­tián

Ki tudja miért, de Zámbó Jimmy fi­á­nak idő­ről időre be­akad egy-egy éne­kes, aki­nek ne­ki­tá­mad a kö­zös­ségi ol­da­lon.
  • Szerző: Buster

Zámbó Krisztián kiszemeltje Tilinger, vagyis Házibuli Attila, aki azzal húzta ki a gyufát az énekesnél, hogy szám szerint ötször több követője van az interneten, mint neki.

Fotó: Markovics Gábor

"111116 követője van ennek a playbackes, fals, kamuhangú Tilingernek! Hát mi van veletek emberek? Ezt már nem bírtam szó nélkül.

EZT OLVASTAD MÁR?
Szeretném hallani egy élő dalban, mondjuk egy live videóban!

- írta ki magából felháborodását Krisztián, akit éppen saját rajongói raktak helyre a posztja alatti kommentekben, megvédve a saját tévéműsorral rendelkező énekest.

Fotó: Facebook

Jimmy fia nehezen viselte a kapott kritikákat, majd miután valaki felhívta a figyelmét, hogy Attila 2006-ban éppen a Zámbó családtól vehetett át Jimmy-díjat, gondolt egyet és belerúgott abba az előadóba, aki történetesen néhány éve megkapta Zámbó Jimmy első zongoráját,

"Igen, Rómeó is kapott”

- jegyezte meg Krisztián, aki nem sokkal ezután törölte is kellemetlenkedő posztját. A megkereste Tilinger Attilát is, aki nem kívánta kommentálni Jimmy fiának kirohanását.

Eközben a címlapon