FÜLES

Elege lett: Min­den­kit be­pe­rel Jimmy fia

Ék­te­len ha­ragra ger­jedt Zámbó Se­bas­tian, mi­u­tán mód­sze­re­sen át­nézte édes­apja ra­jon­gói ol­da­lait az in­ter­ne­ten és el­ol­vasta az utóbbi idő­ben róla írt cik­ke­ket.
  • Szerző: Buster

Zámbó Sebastian édesapja halála óta, vagyis az elmúlt 18 évben kerülte a szereplést és csak ritkán jelent meg a médiában. Ezért is volt meglepő, hogy csütörtök este egyszerre jelent meg dühös posztja az összes, Zámbó Jimmyhez köthető rajongói oldalon. Sebának jó oka volt a sorok megírására, hiszen észrevette, hogy ezekben a csoportokban gombamód szaporodni kezdtek az édesapját gúnyoló, becsmérlő posztok és kommentek.

Fotó: TV2

A fiatal fiú ezért úgy döntött, felveszi a kesztyűt és perrel fenyegette meg azokat, akik tiszteletlenül nyilvánulnak meg legendás édesapjával kapcsolatban. Sebastian a -nak is kifejtette, miért jutott odáig, hogy jogászhoz fordult.

"Éppen most jövök az ügyvédtől és megállapodtunk, hogy a jog útján fogunk elégtételt venni azokon, akik a különféle közösségi oldalakon gyalázatos bejegyzéseket tettek közzé édesapámmal kapcsolatban.

Régóta dühítettek már a különféle viccesnek szánt mémek, és az apám halálából gúnyt űző bejegyzések.

Most betelt nálam a pohár, hiszen egy újabb nehéz januáron van túl a családom és hihetetlenül rosszul esik nekünk, hogy ilyenkor megszaporodnak a mondjuk ki: szemétségek”

- mondta dühösen Sebastian, aki a napilap szombati számában részletesen is elmeséli, mi dühítette fel.