HŰHA

Gír­osz­bü­fét nyi­tott Zámbó Jimmy leg­ki­sebb fia!

A ti­zen­hat éve el­hunyt éne­kes gyer­meke nem her­dálja el az örök­sé­gét, saját maga ke­resi meg a ke­nyér­re­va­lót.

A show-biznisz helyett a vendéglátóiparban találta meg az élete értelmét Zámbó Jimmy legkisebb fia, Adrián! A 22 éves fiatalember évek óta tudja már, hogy ebben a szakmában szeretne maradandót alkotni, ennek érdekében a vendéglátás számos területén kipróbálta már magát. 

Fotó: Markovics Gábor

A 22 éves örökös elmondhatja magáról, hogy fiatal kora ellenére már most a saját maga főnöke. Adrián idén nyáron, egy barátjával közösen vásárolta meg a Csepel szívében található gíroszbüfét, néhány hónap alatt pedig olyannyira felvirágoztatták, hogy az üzlet már megtalálható az ország legnépszerűbb éttermeit csokorba gyűjtő oldalain.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A legkisebb fiúnak már régóta határozott elképzelései vannak a jövőjét illetően. Korán eldöntötte, nem szeretne a szülei pénzéből élni, saját keresetre vágyott.

Fotó: Markovics Gábor

"Már nagyon régóta vendéglátózom, az iskolában szakácsnak tanultam, utána eleinte pincérként dolgoztam. Ám mindig saját vállalkozást szerettem volna, ezért, amikor idén augusztusban jött a lehetőség, hogy átvehetnénk barátommal ezt a helyet, rögtön igent mondtunk” – fogalmazott a -nak Adrián. 

Hogy hatalmas öröksége ellenére miért döntött a büfé üzemeltetése mellett Adrián, elolvashatod a szerdai napilapban!