LELKIZŐ

Szívszorító, ezt üzente lányának Weisz Fanni édesanyja

Léránt Ágnes a Ripostnak mondta el először, mit érzett azokban a percekben, amikor lánya örök hûséget fogadott választottjának.
  • Szerző: bdf

Élete egyik legnehezebb napján van túl Weisz Fanni édesanyja, Léránt Ágnes. Noha az asszony mindent megtett, hogy megakadályozza lánya esküvőjét, a modell augusztus 11-én, szombaton mégis kimondta a boldogító igent szerelmének, Hajmásy Péternek.

Anya és lánya kapcsolata nagyjából három évvel ezelőtt romlott meg, amikor Fanni úgy döntött, hogy elköltözik otthonról és szerelmével új életet kezdett. Az elkeseredett édesanya a %%-nak vallott először érzéseiről.

Egész nap feszült voltam, remegtem, vibrált a testem, és mindenem fájt. Borzalmasan éreztem, és érzem magam szombat óta

- kezdte a %%-nak Ágnes.

"De nemcsak én, hanem az egész család. Hatalmas a fájdalom. Gábor fiam, aki Fanni legfőbb bizalmasa volt, szenved" – magyarázta lapunknak Ágnes, aki a %%-on keresztül üzent ismét a lányának.

Lányom, annyira boldogok lennénk, ha csupán egy napig újra velünk lehetnél... Csak hogy tudd: soha nem adom fel a harcot, és az utolsó lélegzetvételig küzdeni fogok érted.

Ágnes asszony lapunknak beszélt először azokról az esküvői meghívókról is, amiket a család kapott. Mint kiderült, ezeken nem az eredeti helyszín és időpont szerepelt. 

Hogy erről mit mondott pontosan, elolvashatod a %% napilap keddi számában!

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
9 mennyei zserbó karácsonyra – a klasszikustól a pohárkrémig

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?