LELKIZŐ

Szív­szo­rító, ezt üzente lá­nyá­nak Weisz Fanni édes­anyja

Lé­ránt Ágnes a Ri­post­nak mondta el elő­ször, mit ér­zett azok­ban a per­cek­ben, ami­kor lánya örök hű­sé­get fo­ga­dott vá­lasz­tott­já­nak.
  • Szerző: bdf

Élete egyik legnehezebb napján van túl Weisz Fanni édesanyja, Léránt Ágnes. Noha az asszony mindent megtett, hogy megakadályozza lánya esküvőjét, a modell augusztus 11-én, szombaton mégis kimondta a boldogító igent szerelmének, Hajmásy Péternek.

Fotó: Sulyok László
EZEKET OLVASTAD MÁR?

Anya és lánya kapcsolata nagyjából három évvel ezelőtt romlott meg, amikor Fanni úgy döntött, hogy elköltözik otthonról és szerelmével új életet kezdett.Az elkeseredett édesanya a -nak vallott először érzéseiről.

Egész nap feszült voltam, remegtem, vibrált a testem, és mindenem fájt. Borzalmasan éreztem, és érzem magam szombat óta

- kezdte a -nak Ágnes.

"De nemcsak én, hanem az egész család. Hatalmas a fájdalom. Gábor fiam, aki Fanni legfőbb bizalmasa volt, szenved" – magyarázta lapunknak Ágnes, aki a -on keresztül üzent ismét a lányának.

Lányom, annyira boldogok lennénk, ha csupán egy napig újra velünk lehetnél... Csak hogy tudd: soha nem adom fel a harcot, és az utolsó lélegzetvételig küzdeni fogok érted.

Ágnes asszony lapunknak beszélt először azokról az esküvői meghívókról is, amiket a család kapott. Mint kiderült, ezeken nem az eredeti helyszín és időpont szerepelt. 

Hogy erről mit mondott pontosan, elolvashatod a napilap keddi számában!