FÜLES

Tény­leg szív­szo­rító: Ez tör­té­nik, ha nem ta­lál­ják meg VV Fanni holt­tes­tét

Két hó­napja ke­re­sik hiába VV Fanni holt­tes­tét, és egyre ke­ve­sebb az esély arra, hogy val­lo­más nél­kül si­ke­rül meg­ta­lálni.
  • Szerző: Buster

VV Fanni eltűnése több mint két hónapja tartja lázban a közvéleményt és persze a rendőrséget, akik külön nyomozócsoportot állítottak fel a ma már gyilkossági ügy megoldására. 

Fotó: RTL Klub

Doszpot Péter egykori nyomozó - rendőrségi szakértő és Fanni családjának ügyvédje dr. Lichy József az Esti Frizbi felvételén beszélgettek az ügyről, és az is szóba került, mi történik akkor, ha a fiatal lány holtteste soha nem kerül elő.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Fotó: Keller Mátyás

"Sajnos figyelembe kell venni a vádlott, egyébként valószínűtlen vallomását, mely szerint, Fanni élt, amikor elhagyta vele a lakást, majd valahol összevesztek, ő kitette, és egyikük ment jobbra, a másikuk balra.

Éppen ezért legalább öt évnek kell eltelnie, hogy Fannit hivatalosan is halottá nyilvánítsák...

Ez akkor is így van, ha valóban eltűnésként kezelnénk az ő esetét, vagyis feltételeznénk, hogy önszántából elment mondjuk Ausztráliába és szándékosan nem ad életjelet magáról"

- mondta a Novozánszky család ügyvédje. A Hajdú Péterrel folytatott érdekes beszélgetésből az is kiderül, meddig tartható előzetesben a gyilkossággal gyanúsított férfi, és arra is kitérnek, hogy el lehet -e ítélni valakit holttest hiányában. Az Esti Frizbit vasárnap este tűzi műsorára az ATV.

Eközben a címlapon