HŰHA

Kék-zöld mo­nokli miatt kell ma­gya­ráz­kod­nia a TV2 sztár­já­nak

A Nagy Duett éne­kes­nője kel­le­met­len, apró bal­ese­tet szen­ve­dett, ami fél­re­ér­tésre adhat okot.

Jókora monoklija miatt furcsán néztek az emberek Völgyesi Gabira, pedig korántsem olyan tragikus helyzetben szerezte a sérülést, mint sokan hinnék. A Nagy Duett énekesnője a kertben játszott a fiával, amikor egy óvatlan pillanatban a frizbi eltalálta őt.

„A csúnya véraláfutás miatt furcsán néztek rám az emberek. Nem sokan merték megkérdezni, mi történt velem, de láttam az arcukon, hogy sokan azt hiszik, tettlegesség történt. Erről pedig szó sem volt!” – mesélte a -nak Gabi, aki mindenkit megnyugtat: boldog, kiegyensúlyozott házasságban él a férjével, Ádámmal, aki, ha teheti, elkíséri őt A Nagy Duett adásaira is.

EZT OLVASTAD MÁR?

„Soha életben nem váltam erőszak áldozatává, semmilyen konfliktusom nem fajult senkivel tettlegességig.”

Fotó: Szabolcs László

Legutóbb azonban a monokli miatt mindketten kellemetlenül érezték magukat.

„Amikor a folyosón átmentünk és az emberek rám néztek, láttam, hogy szörnyülködnek…"

Aztán Ádámra pillantottak, és a szánakozást felváltotta a megvetés.

"Szegény férjem egy idő után kellemetlenül érezte magát, mert ő aztán abszolút nem tehetett a helyzetről, sokan mégis arra gondolhattak, hogy ő okozta a sebet. Nem is szívesen volt azon a vasárnapon mellettem, mert meglehetően kínos volt a szituáció.”  

Eközben a címlapon

Bár Gabiék próbálták viccesen kezelni a helyzetet, a monoklis időszakban megtapasztalhatták, hogyan viszonyul a külvilág azokhoz a nőkhöz, akiket valóban bántalmaz a párjuk.

A folt szerencsére azóta elhalványult, Gabi pedig egy tőle egyáltalán nem megszokott produkcióval készül Sági Szilárddal a vasárnapi adásra.