RIPOSTER

Végrendeletet postázott eltűnése előtt a kecskeméti Pötyike néni

A postán átvett egy ajánlott levelet, feladta postán családjának a végrendeletét, majd eltûnt. Egész Kecskemét az egykoron az Alföld Nagyáruházban dolgozó hölgyet keresi.
  • Szerző: Ripost

Kedden tűnt el Kecskeméten Koskár Jánosné Pötyike néni, akit nagyjából mindenki ismer a városban, ugyanis egykoron az Alföldi Nagyáruházban dolgozott. „Azt tudjuk, hogy átvett a postán egy ajánlott levelet, de ennek tartalmát nem ismerjük. Ezután

postára adta a végrendeletét és a személyigazolványát, ezt mi, a családja csütörtökön kaptuk meg”

– mesélte lapunknak Pötyike néni aggódó unokája. Õ azt mondja, több kisebb okot el tud képzelni, de nagyobb tragédia nem történt.

Bár nagymamájának párja is van, ő is, édesanyja is gyakran találkozott a nénivel, akinek még édesanyja él. „Mégis, úgy érezhette, nem fordítottunk rá elég figyelmet. Mindent kutatunk, a közeli romos házakat, erdős területeket, de még egy pécsi áruház kamerafelvételét is megnéztük, hátha ő látszik rajta, de egyelőre semmi. Tegnap már egy látóhoz is fordultunk, de nem jártunk sikerrel, szombaton elmegyünk egy tenyérből jóslóhoz is” – mesélte az unoka. Mindeközben a rendőrség is nagy erőkkel keresi Pötyike nénit. Akinek bármilyen infója van, vagy látta a nénit valahol, kérjük jelentkezzen a %% szerkesztőségében, vagy a rendőrségen!

 

És ezeket olvastad már?