RIPOSTER

Vég­ren­de­le­tet pos­tá­zott el­tű­nése előtt a kecs­ke­méti Pö­tyike néni

A pos­tán át­vett egy aján­lott le­ve­let, fel­adta pos­tán csa­lád­já­nak a vég­ren­de­le­tét, majd el­tűnt. Egész Kecs­ke­mét az egy­ko­ron az Al­föld Na­gy­áru­ház­ban dol­gozó höl­gyet ke­resi.

Kedden tűnt el Kecskeméten Koskár Jánosné Pötyike néni, akit nagyjából mindenki ismer a városban, ugyanis egykoron az Alföldi Nagyáruházban dolgozott. „Azt tudjuk, hogy átvett a postán egy ajánlott levelet, de ennek tartalmát nem ismerjük. Ezután

EZEKET OLVASTAD MÁR?
postára adta a végrendeletét és a személyigazolványát, ezt mi, a családja csütörtökön kaptuk meg”

– mesélte lapunknak Pötyike néni aggódó unokája. Ő azt mondja, több kisebb okot el tud képzelni, de nagyobb tragédia nem történt.

Bár nagymamájának párja is van, ő is, édesanyja is gyakran találkozott a nénivel, akinek még édesanyja él. „Mégis, úgy érezhette, nem fordítottunk rá elég figyelmet. Mindent kutatunk, a közeli romos házakat, erdős területeket, de még egy pécsi áruház kamerafelvételét is megnéztük, hátha ő látszik rajta, de egyelőre semmi. Tegnap már egy látóhoz is fordultunk, de nem jártunk sikerrel, szombaton elmegyünk egy tenyérből jóslóhoz is” – mesélte az unoka. Mindeközben a rendőrség is nagy erőkkel keresi Pötyike nénit. Akinek bármilyen infója van, vagy látta a nénit valahol, kérjük jelentkezzen a szerkesztőségében, vagy a rendőrségen!