FÜLES

Betegsége miatt drasztikusan lefogyott a magyar énekes - fotó

Elképesztően átalakult Varga Feri az elmúlt három hónapban...
  • Szerző: Ripost

Varga Feri az elmúlt hónapokban durván lefogyott! Nemrég kiderült ugyanis, hogy az énekesnek 2-es típusú cukorbetegsége van. Feri teljes életmódváltásba kezdett! Három hónapja szigorúan diétázik, ezalatt tizenöt pluszkilótól szabadult meg.

Varga Feri először a %RIPOST%-nak mesélte el, hogy három hónappal ezelőtt 180 fokos fordulatot vett az élete! Kiderült ugyanis, hogy 2-es típusú cukorbeteg. Miután megtudta a diagnózist, azonnal kiiktatta életéből a cukrot, és az életmódváltásnak köszönhetően 15 kilótól szabadult meg.

„Azt hittem, hogy nehéz lesz, de egész jól kezelem a helyzetet. Az első két hétben állandóan méregettem a cukromat! Aggódtam, hogy úristen, most miért ennyi, vagy miért annyi, de aztán belerázódtam a dologba. Bettyvel megterveztük az étrendemet, mert nagyon sokat vagyunk úton, és pontosan összeírtuk, hogy mit eszem déltől estig” – mondta el a 48 éves énekes, aki egy rutinvizsgálaton tudta meg, hogy időskori cukorbetegsége van.

„Egy diabetológus barátunkkal beszélgettem és mondtam neki, hogy nézze már meg a vérképemet, mert mindjárt ötven vagyok, és jó lenne kivizsgáltatnom magam. Megnézte, aztán azt mondta, hogy van egy kis probléma! Akkor 15 mmol/l volt a vércukorszintem” – emlékezett vissza az énekes. Feri családjában egyébként már előfordult a betegség: mindkét nagymamája cukorbeteg volt, ennek ellenére először nagy volt az aggodalom.

Azt, hogy mit gondol Feri betegségéről felesége, Betty, és mit mond a szakértő, elolvashatod a %% szerdai lapszámában!

És ezeket olvastad már?