RIPOSTER

Újabb hát­bor­zon­gató rész­le­tek a pász­tói cse­cse­mő­gyil­kos­ság­ról

Elő­ze­tes le­tar­tóz­ta­tásba he­lyez­ték Mó­ni­kát, aki a gyanú sze­rint meg­szülte, majd meg­ölte kis­ba­bá­ját Pász­tón.
  • Szerző: RIPOST

Együtt szilveszterezett a barátnőjével, majd január elsején, a buli helyszínéül szolgáló ház mellett szült H. Mónika. A nő állítja: maga sem tudott róla, hogy terhes. Ahogy a is beszámolt róla, a csecsemő levágott fejét egy kutya találta meg hétfőn.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Annyit elismert, hogy elsején életképes csecsemőt hozott a világra a barátnője háza mellett

– mondta a Borsnak dr. Pongó Erik, Mónika ügyvédje.

"Védencem előtte a szilvesztert együtt töltötte a barátnővel. Azt állítja, hogy a gyermeket egy félreeső helyen magára hagyta. A vallomásában megerősítette azt is, hogy senki, még legközelebbi rokonai és barátai sem tudtak arról, hogy vá­randós, sőt azt állította, hogy a szülés pillanatáig ő maga sem tudott állapotáról"

– tette hozzá az ügyvéd a pásztói csecsemőgyilkosság kapcsán.

Fotó: Balogh Máté

H. Mónika a csonkítást, lefejezést is ta­gadta. Elmondása szerint a gyereket a sorsára hagyta, de tagadja, hogy ő oltotta volna ki az életét. Arra a kérdésre, hogy miért hagyta magára, azóta sem tudott válaszolni. Mónika a letartóztatása óta sokkos állapotban van, állítólag hiányoznak neki a fiai. Az ügyvéd nem tért ki arra, hogy a nő tudja-e, ki lehet a meggyilkolt csecsemő vér szerinti apja.