LOVE

Meg­lepő, mit mon­dott nagy­ma­mája Tóth Gabi ter­hes­sé­gé­ről

Az éne­kesnő ma­mája hó­na­pok­kal ez­előtt kü­lö­nös dol­got mon­dott uno­ká­já­nak, ami cso­dá­la­tos módon va­lóra vált.
  • Szerző: ripost

Csodálatos módon már hónapokkal ezelőtt megjósolta Tóth Gabi nagymamája, hogy az énekesnőnek hamarosan kisbabája lesz.

Fotó: Szabolcs László
EZEKET OLVASTAD MÁR?

Gabi számára igazi csoda, hogy egy élet növekszik a testében, hiszen korábban komoly egészségügyi problémákkal műtötték: 15 éves korában cisztákat találtak a petefészkén, ami miatt 19 évesen eltávolították a bal oldali petefészkét, a jobb oldalinak pedig egy részét.

"Az orvosok biztosra mondták, hogy nem lehet gyermekem, de én ezt soha nem hittem el. Úgy voltam vele, hogy amire nem gondolok, az nincs, és nem lehet igazuk" - mondta el korábban Gabi, aki nem adta fel a reményt.

Ahogyan a nagymamája sem, aki nemrégiben gyönyörű dolgot mondott unokájának. A bölcs asszony jóslata nem sokkal később valóra vált.

"Ahogy a nagymamám is mondta: kislányom, az a gyerek jönni fog, ha jönni akar. Az ellen te nem fogsz tudni semmit se tenni. Nem lehet azt mondani, hogy öt év múlva, és azt sem lehet mondani, hogy két hónap múlva, mert az akkor fog jönni, amikor akar" - idézte fel mamája mondatait Gabi néhány hónappal ezelőtt a magazinműsorban.