HŰHA

Ki­bo­rul­tak a ra­jon­gók: meg­alázta a Sz­tár­ban Sztár zsű­rije Tol­vai Renit

Az éne­kesnő a ne­gye­dik he­lyen vég­zett a TV2 si­ker­mű­so­rá­ban, ám a ra­jon­gó­kat nem ez, hanem sok­kal in­kább a zsűri hoz­záál­lása za­varja.

Nem tudják túltenni magukat Tolvai Reni rajongói azon, amit az elmúlt hetekben a Sztárban Sztárban láttak.

Az énekesnő a TV2 sikerműsorában a negyedik helyen végzett, de a rajongóit nem ez, sokkal inkább a zsűri kritikái zavarják.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Fotó: Markovics Gábor

Tény, hogy Liptai Claudia, Majka, Stohl András és Papp Szabi nem bántak kesztyűs kézzel az énekesnővel. Többször kritizálták őt a testalkata miatt, legutóbb Stohl András azt mondta a Végvári Ádámnak öltözött Reninek, hogy jobb pasi, mint amilyen nő.

"Hagyjad! Bunkó volt nagyon, én is csak néztem! De te egy gyönyörű, csinos, tehetséges nő vagy! Gratulálok! És ne foglalkozz vele! Nincs igaza!" - írta Reninek egy rajongó, akit több másik követett.

"Hogy lehet ilyen hülyeséget mondani?!" - kontrázott egy másik.

"Stohl beszólása durva volt. Az esti rutin videóban is látható volt, hogy nem igaz! Szerintem Rita Oraként is szép voltál/vagy és szerintem a szett is jól áll(t)! Pedig volt/olvastom olyan hozzá szólást, hogy előnytelen. A fekete haj is jól állt, mikor a bulizós Dorina voltál Reni!" - jelentette ki az énekesnő egyik hódolója.

Eközben a címlapon