BOZÓT

Több tárgy­ból bu­kásra áll, gyak­ran lóg az is­ko­lá­ból a mocs­kos szájú di­ák­tün­tető

Va­ló­sá­gos sztárt pró­bál­tak fa­ragni az eddig leg­mocs­ko­sabb szájú di­ák­tün­te­tő­ből, Nagy Blan­ká­ból. Aki bár több tárgy­ból na­gyon rosszul áll és annyit ló­gott már az is­ko­lá­ból, hogy a ki­csa­pás szé­lére ke­rül­het, mégis va­la­mi­féle to­vább­ta­nu­lás­ról áb­rán­do­zik.
címkék:
  • Szerző: Ripost

A információ szerint csak az iskola jóindulatán múlik, hogy még egyáltalán diák maradhat minden idők legtrágárabb  diáktüntetője, a kiskunfélegyházi Nagy Blanka, akit egyre többen már Nagy Mocskos Blankának becéznek.

A mocskos szájú leányzó, akinek "beszédeiben" a legenyhébb kifejezésnek a végbélnyílás felemlegetése számít, ugyanis nemcsak kerüli az iskolát, de több tárgyból  is nagyon rosszul, sőt a bukás közelében áll. Iskolájában nem tartják valószínűnek, hogy az immár túlkoros handabandázó egyáltalán le tud majd érettségizni.
Végbél, hímvessző, arcon ba...ás. Ezek a kedvenc politikai kifejezései.
Végbél, hímvessző, arcon ba...ás. Ezek a kedvenc politikai kifejezései.

A Soros-média elszántan próbál hőst faragni a mosdatlan szájú leányzóból, akinek kedvenc kifejezése, hogy a férfi hímvesszőhöz hasonlítja azokat, akik nem az ő politikai nézeteit képviselik.  Nagy lendülettel és  valamiféle politikai perverzióval - sejtelmes és erotikusnak szánt mosoly kíséretében - még azt is hozzá szokta tenni, hogy ezek az emberek:

"Ba...ák jól arcon magukat!"

Hogy ezt az "akciót" melyik szexfilmben látta, arról nincs információ.

Az őt futtató propagandisták  persze egy szóval sem említik, hogy hány tárgyból áll a bukás közelében, hogy sokak szerint reménytelenül gyenge tanuló. Ráadásul annyira kerüli az iskolát, a kiskunfélegyházi Móra Ferenc gimnáziumot, hogy a hiányzásai már közelítik vagy meg is haladták azt a mértéket, amit a törvény még egyáltalán lehetővé tesz.

A információi szerint - Kiskunfélegyházán ez utcai beszédtéma - a mocskos szájú Nagy Blanka három tantárgyból is a bukás közelében áll, ráadásul ezek közül kettő érettségi tárgy.

Mindeközben a Soros-média már azt híreszteli, hogy Nagy Mocskos Blanka felvételizni fog rendező szakra a Színművészetire. No de hogyan, ha nincs és valószínűleg nem is lesz érettségije?

Eközben a címlapon
címkék: